Exclusief programma voor: Angst voor de tandarts?

“eindelijk weer met meer rust en ontspanning in de stoel” “niet meer dagen van tevoren in de spanning en stress”

Met maximaal 8 deelnemers gaan we samen aan de slag met oa: 1 online transformerende Rapid Transformational Therapy (RTT) sessie.

Maar er is meer: klik hier voor meer informatie. Ps afhankelijk van de mate van jouw angst is er ook een 1-op-1 sessie mogelijk. Boek een call zodat we dit kunnen verkennen samen.

Zondagochtend 21 januari 2024 van 10.00 tot 13.00 uur:

New Beginnings- voor Mind, Body & Spirit

Een zondagochtend experience even helemaal voor jou alleen. Om thuis te komen bij jezelf, door te voelen en te ervaren, te genieten, en overtuigingen en lichamelijke blokkades los te laten.

Tijdens deze ochtend ervaar jij de kracht van jouw gedachtes en mag jij, je angsten en controle loslaten om vervolgens ruimte in je hart en lichaam te maken voor nog meer rust en vertrouwen voor alles wat nog komen gaat.Ā 

Met onder andere een feelgood Trance Visualisatie en een transformerende Ademsessie.

Deze ochtend is voor maximaal 8 vrouwen die veel stress en onrust ervaren. Voor vrouwen die weten dat de kracht al in hun zit maar een reset willen om deze kracht weer aan te boren. Zodat alles weer gaat stromen voor 2024.

Locatie: De Open Ruimte Almere. Ticketverkoop nog niet gestart. Stuur me een bericht om vast op de voorinschrijving met korting te komen. Investering: 69,- euro. (Voorinschrijving 50,- euro)

In co-creatie met Inge | Selflove & Heal & Grow (TikTok @inge.kuiper)

Ik sta open voor co-creatie en samenwerkingen. Neem contact met me op om dit samen te verkennen šŸ’œ

Geweest: Inspiring 6Senses Experience – 4 juni 19.00 tot 22.30 uur in de Van Houtenkerk in Weesp
 
 
 
 

Deel je liefde met de wereld!
Wendeline Moorrees
Wendeline Moorrees
Artikelen: 21

Geef een reactie