Hé, mijn naam is Wendeline

Ik help vrouwen zich weer met zichzelf te verbinden, door te focussen op de fenomenale kracht van je eigen mind.

We gaan op zoek naar jouw onbewuste patronen, emotionele en fysieke blokkades en waar jouw zelfsabotage vandaan komt.

Je kunt namelijk pas echt iets veranderen en in beweging zetten als je de diepgewortelde overtuiging & oorzaak hebt gevonden.

“Wendeline haar stem straalt rust en vertrouwen uit. Na de eerste van twee sessies, voel ik me al los van oude problemen en overtuigingen. Ik voel meer vertrouwen en rust in mezelf. Het innerlijke kind in mij voelt zich geheeld. En daardoor voel ik meer grip op de keuzes die ik maak en op mijn gedachtes”

Als RTT Transformatie therapeut…

…help ik (1971) jou snel en doeltreffend afrekenen met emotioneel kindtrauma en (zelf)afwijzing uit het verleden, negatieve ‘self-talk’ en onbewuste negatieve en belemmerende patronen.

Met jarenlang ervaring in de corporate wereld, voornamelijk Human Resources (HR) en als Management Assistente, heb ik eind 2019 het roer compleet omgegooid en een sprong in het diepe gemaakt (met dank aan Rapid Transformational Therapy 😉


Ik ben opgegroeid met vooral een emotioneel onbereikbare vader. Er was vroeger weinig tot geen ruimte voor emoties en een eigen identiteit. “Val maar niet te veel op” of “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” zijn zinnen die ik vaak hoorde. Je ziet de pijn van je ouders, je wilt ze helpen, maar je kan ze niet helpen… Ik had lang geen idee wie ik nou was. Ik stond altijd aan en op scherp. Ik had me altijd gericht op de ander (please-gedrag), had gedrag waar ik liever van af wilde, ging conflicten uit de weg en wíst ook helemaal niet wat ik dacht, voelde of wilde.

Door meerdere life-events, waaronder het (door een wonder) overleven van de tsunami in 2004, ben ik me bewust geworden van de kracht van onze gedachtes en het effect daarvan op onze mentale en fysieke gezondheid. Maar ook hoe ‘kleine’ afwijzingen in het verleden, grote effecten kunnen hebben in ons leven van nu.

Ik ben dankbaar dat ik (hoe spannend het ook was en soms nog steeds is) deze sprong heb gemaakt. Helemaal nu we in deze steeds gekkere wereld leven. En dat ik zelf al een groot gedeelte heb mogen los laten wat mij niet langer dient. Door het zelf volgen van verschillende therapieën en mijn eigen schaduwkanten aan te kijken, kom ik steeds meer tot de kern wie ik in werkelijkheid ben.

Maar ik ben vooral dankbaar dat ik al zo veel bewuste en sensitieve vrouwen heb mogen helpen transformeren naar een gezonder, vrijer en lichter leven met meer verbinding en liefde voor zichzelf en hun omgeving.

Het is dan ook mijn missie om in deze onzekere tijden nog meer vrouwen in hun kracht te zetten en te helpen helen van het verleden. Het is tijd om de controle terug te pakken. De (optimale) connectie tussen mind, body & spirit is nog nooit zo belangrijk geweest.

Ik heb een dieper weten of ‘dingen’ kloppen of niet, ben hoogsensitief en heb een groot inlevingsvermogen. Sinds 2020 ben ik RTT Practitioner, RTT Hypnotherapeut & RTT Clinical Hypnotherapist. Ook ben ik sinds 2017 gecertificeerd in Emotional Freedom Techniek (EFT Tapping) (Master & Practitioner). Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.


RTT certificering – RTT is o.a. goedgekeurd en wordt onderschreven door: General Hypnotherapy Register Complementary and Natural Healthcare Council – International Association of Complementary Therapists – International Institute of Complementary Therapies. RTT is op dit moment erkend als een van de meest effectieve therapieën die beschikbaar zijn vanwege de diepgaande, snelle en blijvende resultaten – het heeft onlangs

8 prestigieuze prijzen gewonnen voor zijn effectiviteit.

Aangesloten bij het CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten

Ervaar en activeer jouw gedachtekracht.

Laat je e-mail achter en ontvang deze empowering video.


Leave this field blank

Wat je mag verwachten:

Tijdens en na deze video ga jij voelen en ervaren dat jij je mind (je ego, je geest) kan aansturen zodat je dit in jouw voordeel kunt laten werken.

Kom alles te weten over hoe je je mind voor je kunt laten werken en ontvang info over toekomstige events.
Ik zal je af en toe een e-mail sturen (ik weet niet eens wanneer ik weer iets ga schrijven….) en beloof je geen spam te sturen!

Hier sta ik voor:

Vertrouwen

Vertrouwen ligt voor mij aan de basis om te kunnen (en willen!) transformeren. Vertrouwen op het feit dat wij mensen tot zoveel meer in staat zijn dan we zelf vaak geloven en denken. Vertrouwen dat die kracht al in jou zit. We moeten het alleen weer even zien te vinden. En trust the proces!


Verandering

Veranderen betekent voor mij in beweging komen en groeien. Los laten wat jou en mij niet langer meer dient. Als we stil blijven staan (ook al voel je dat er van binnen ‘iets schuurt’) dan mis je niet alleen ‘the magic’ en een vrijer en gelukkiger leven, maar saboteer je jezelf en kun je zelfs ziek worden.

Verbinding

Verbinding betekent in eerste instantie voor mij de connectie met je ware zelf. Pas dan kun je wezenlijk met een ander verbinden. Maar ook de connectie tussen mind, body & soul. Als jij je weer helemaal liefdevol verbonden voelt met je pure zelf, helemaal goed zoals je bent, dan gaat alles in je leven weer meer stromen. Dan maak je vaker de juiste beslissingen en komen de juiste mensen op je pad. 

“RTT is de meest effectieve therapie die ik heb ervaren. Oude patronen zijn doorbroken, waardoor ik vanuit mijn kracht uitdagingen aan ga, vol overtuiging en zelfvertrouwen”

Maaike (44), Amsterdam

“Wendeline maakt hypnose toegankelijk. Ze schept een omgeving waarin je je veilig voelt en er helemaal in kunt duiken. Er komen inzichten omhoog, dingen vallen op z’n plek en je voelt dat het diepgaand zijn werk doet”

Wendy (51), Zaandam

“Het programma heeft een innerlijke transitie aangewakkerd en is nog steeds in volle gang. Ik kan nu altijd terug naar mezelf en zal de persoonlijke zelfhypnose audio blijven luisteren. Ik ben een veel liever mens voor mezelf”

Kim (38), Hellevoetsluis

Ben jij er klaar voor om echt af te rekenen met afwijzing en trauma uit het verleden? Boek een gratis verkenningsgesprek, dan leer je mij persoonlijk kennen en beantwoord ik al je vragen!

Zonder angst naar de tandarts?

Vul je e-mail adres hieronder in en ontvang 4 gratis tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.