Hé, mijn naam is Wendeline

Het is mijn missie om vrouwen (40+) die het zat zijn hun leven te laten beheersen door: ingrijpende emotionele & fysieke (jeugd)ervaringen,

weer liefdevol met zichzelf te verbinden, zodat zij weer zichzelf kunnen zijn en het leven kunnen leiden waarvoor ze bestemd zijn.

“Wendeline haar stem straalt rust en vertrouwen uit. Na de eerste van twee sessies, voel ik me al los van oude problemen en overtuigingen. Ik voel meer vertrouwen en rust in mezelf. Het innerlijke kind in mij voelt zich geheeld. En daardoor voel ik meer grip op de keuzes die ik maak en op mijn gedachtes”

Een tijd lang heb ik niet geweten wat ik hier in dit leven moest gaan doen. Totdat RTT op het juiste moment op mijn pad kwam. Ik werkte toen al 15 jaar als Management Assistente/HR bij een heel leuk marktonderzoekbureau. Het is nu of nooit dacht ik. Eind 2019 heb ik definitief besloten om het roer compleet om te gooien. Zo heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ben ik gaan studeren en voor mezelf begonnen (met dank aan Rapid Transformational Therapy 😉 )

 

Nu help ik vrouwen die er klaar mee zijn hun leven te laten beheersen door innerlijke conflicten en onzekerheden. En die de verbinding met zichzelf willen herstellen. Zodat zij op alle gebieden in het leven weer in beweging komen (liefde, relaties, werk en gezondheid) en alles weer gaat stromen. Mocht je hier meer over willen weten, zie het 12 weken programma De Snelle Transformatie Succes Formule.


 

Kleine en grote traumatische en emotionele afwijzingen in onze jeugd, kunnen namelijk een enorme (onbewuste) impact hebben op ons leven van nu. Als kind creëren we overlevingsmechanismes, patronen en overtuigingen die ons in ons volwassen leven niet (meer) dienen. 

 

Zelf ben ik door meerdere life-events, waaronder het overleven van de tsunami, bewust geworden van de kracht van onze gedachtes en het effect daarvan op onze mentale en fysieke gezondheid. 


Verder werk ik vanuit mijn gevoel, intuïtie en levenservaring. Ook heb ik een dieper weten of ‘dingen’ kloppen of niet. Ik ben hoogsensitief en heb een groot inlevingsvermogen. Sinds 2020 ben ik RTT Practitioner, RTT Hypnotherapeut & RTT Clinical Hypnotherapist. Ook ben ik sinds 2017 gecertificeerd in Emotional Freedom Techniek (EFT Tapping) (Master & Practitioner). 

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en jou weer in je kracht te zetten, zodat je vol zelfvertrouwen en innerlijke rust eindelijk echt voor jezelf gaat kiezen.

 

Het leven is te bijzonder en te kort voor zelfsabotage

Liefs Wendeline 


RTT certificering – RTT is o.a. goedgekeurd en wordt onderschreven door: General Hypnotherapy Register Complementary and Natural Healthcare Council – International Association of Complementary Therapists – International Institute of Complementary Therapies. RTT is op dit moment erkend als een van de meest effectieve therapieën die beschikbaar zijn vanwege de diepgaande, snelle en blijvende resultaten – het heeft onlangs

8 prestigieuze prijzen gewonnen voor zijn effectiviteit.

Aangesloten bij het CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten

Ervaar en activeer jouw gedachtekracht.

Laat je e-mail achter en ontvang deze empowering video.


Leave this field blank

Wat je mag verwachten:

Tijdens en na deze video ga jij voelen en ervaren dat jij je mind (je ego, je geest) kan aansturen zodat je dit in jouw voordeel kunt laten werken.

Kom alles te weten over hoe je je mind voor je kunt laten werken en ontvang info over toekomstige events.
Ik zal je af en toe een e-mail sturen (ik weet niet eens wanneer ik weer iets ga schrijven....) en beloof je geen spam te sturen!

Hier sta ik voor:

Vertrouwen

Vertrouwen ligt voor mij aan de basis om te kunnen (en willen!) transformeren. Vertrouwen op het feit dat wij mensen tot zoveel meer in staat zijn dan we zelf vaak geloven en denken. Vertrouwen dat die kracht al in jou zit. We moeten het alleen weer even zien te vinden. En trust the proces!


Verandering

Veranderen betekent voor mij in beweging komen en groeien. Los laten wat jou en mij niet langer meer dient. Als we stil blijven staan (ook al voel je dat er van binnen ‘iets schuurt’) dan mis je niet alleen 'the magic' en een vrijer en gelukkiger leven, maar saboteer je jezelf en kun je zelfs ziek worden.

Verbinding

Verbinding betekent in eerste instantie voor mij de connectie met je ware zelf. Pas dan kun je wezenlijk met een ander verbinden. Maar ook de connectie tussen mind, body & soul. Als jij je weer helemaal liefdevol verbonden voelt met je pure zelf, helemaal goed zoals je bent, dan gaat alles in je leven weer meer stromen. Dan maak je vaker de juiste beslissingen en komen de juiste mensen op je pad. 

"RTT is de meest effectieve therapie die ik heb ervaren. Oude patronen zijn doorbroken, waardoor ik vanuit mijn kracht uitdagingen aan ga, vol overtuiging en zelfvertrouwen"

Maaike (44), Amsterdam

“Wendeline maakt hypnose toegankelijk. Ze schept een omgeving waarin je je veilig voelt en er helemaal in kunt duiken. Er komen inzichten omhoog, dingen vallen op z'n plek en je voelt dat het diepgaand zijn werk doet"

Wendy (51), Zaandam

“Het programma heeft een innerlijke transitie aangewakkerd en is nog steeds in volle gang. Ik kan nu altijd terug naar mezelf en zal de persoonlijke zelfhypnose audio blijven luisteren. Ik ben een veel liever mens voor mezelf"

Kim (38), Hellevoetsluis

Ben jij er klaar voor om echt af te rekenen met afwijzing en trauma uit het verleden? Zonder deze opnieuw te hoeven beleven? Boek een gratis verkenningsgesprek, dan leer je mij persoonlijk kennen en beantwoord ik al je vragen!