Tsunami 2004

Het jaar dat ik mijzelf verbluffend heb toegesproken

Tijdens de tsunami van 2004 in het zuiden van Sri Lanka, heb ik de dood in de ogen gekeken, maar hierna mezelf verbluffend snel toegesproken; ‘ik ga geen PTSS ontwikkelen’. Dat heeft zo krachtig gewerkt dat ik inderdaad geen trauma heb opgelopen. Mede hierdoor (en het zelf ervaren van een burn-out rond mijn 30ste), ben ik enorm gefascineerd geraakt door de ‘kracht van de geest’. Waarom krijgt de één na een trauma PTSS of een burn-out en de ander niet? Waarom hebben sommige vrouwen PMDD/PMS en anderen niet? Toen ik ontdekte hoe gemakkelijk ik met (zelf)hypnose mijzelf kon helen en herprogrammeren wist ik dat ik hier ook anderen mee wilde helpen.

In mijn vorige carrière in de HR had ik vaak al op een natuurlijke manier mensen om me heen gecoacht. Door mijn sterke intuïtie en hoogsensitiviteit voel ik veel (onuitgesproken) zaken haarfijn aan. In 2015 heb ik de opleiding EFT Master & Practitioner (Emotional Freedom Techniek) gevolgd. En in 2016 de opleiding Coach Eigentijdse Kinderen, het begeleiden van Hoog Sensitieve Kinderen. Tenslotte mag ik mijzelf vanaf 2020 Rapid Transformational Therapy Hypnotherapist & Practitioner noemen.

RTT certificering – RTT is o.a. goedgekeurd en wordt onderschreven door: General Hypnotherapy Register Complementary and Natural Healthcare Council – International Association of Complementary Therapists – International Institute of Complementary Therapies. RTT is op dit moment erkend als een van de meest effectieve therapieën die beschikbaar zijn vanwege de diepgaande, snelle en blijvende resultaten – het heeft onlangs 8 prestigieuze prijzen gewonnen voor zijn effectiviteit.

Aangesloten bij het CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten

Wendeline haar stem straalt rust en vertrouwen uit. Na de eerste van twee sessies, voel ik me al los van oude problemen en overtuigingen. Ik voel meer vertrouwen en rust in mezelf. Het innerlijke kind in mij voelt zich geheeld. En daardoor voel ik meer grip op mijn PMS/PMDD klachten. Misschien wel compleet verlost!”

Reviews

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat het eigenlijk zo simpel is. Wendeline heeft me weer terug in mijn kracht gezet. Ik was altijd nerveus als ik een presentatie moest geven. Onbewust bang voor afwijzing. Dat ik niet goed genoeg was. In de sessie kwam zo duidelijk een gebeurtenis uit mijn verleden naar boven, dat mijn onbewuste ‘ik’ mij telkens ging beschermen voordat ik voor een groep mensen ging staan. Ik weet nu dat dat niet meer hoeft en dat ik anders tegen mezelf moet gaan praten. Het drie weken lang luisteren naar mijn persoonlijke en krachtige audio recording die Wendeline heeft gemaakt heeft me echt weer zelfvertrouwen gegeven. En ik heb me gerealiseerd dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. Want daar begint het mee. Met jezelf”.

Elsemiek (46), Bussum

Reviews

De sessie met Wendeline heb ik als heel bijzonder ervaren. Het bracht me op een natuurlijke manier terug naar belangrijke jeugdherinneringen waar ik al jaren niet meer aan had gedacht. Daardoor kreeg ik een duidelijk inzicht waar bepaalde patronen bij mij zijn ontstaan. En wanneer ik van mijn ‘volmaakte zelf’ ben afgeweken. Voor de sessie zat ik echt even in een motivatie-dip, maar door de inzichten en tools uit de sessie heb ik weer vertrouwen in mijn fysieke herstel.

Thomas, Amsterdam

Reviews

“I’ve been trying to get rid of the psoriasis on my skull for quite a while. I tried medication, special shampoo, but they only gave me temporary relief. Then I had an eye-opening session with Wendeline which gave me a whole new perspective about this issue. She helped me to discover and understand what lies beneath these physical symptoms, so I could let some old emotions and belief that I wasn’t even aware of go. My symptoms have lessened since, and I’m sure that if I keep listening to her beautiful recording, they will disappear fully. I’m very grateful for her help and support, she is a wonderful therapist.

Zsófia (33), France

Reviews

Vanmorgen werd ik wakker met normaal ademen, ik kan me niet herinneren wanneer dat voor het laatst was! Ik geloof dat er iets aan het verschuiven is. Gisteren heb ik ook op jouw advies de documentaire HEAL gekeken en ik vond het geweldig. En toen hoorde ik je opname en het resoneerde zo goed met de documentaire, als een cadeautje. Over het gebruik van mijn neusspray. Ik ben ervan overtuigd dat ik er binnen een paar weken ook van af zal komen, mede dankzij zelfgenezing waarmee je me zo diepgaand hebt bijgestaan. Ik praat beter tegen mezelf en dat ik ‘meester van het spel’ ben en niet afhankelijk ben van een aantal oude overtuigingen uit het verleden. En ik dwing en beveel mijn hersenen ook consequent om de slechte dingen los te laten en mezelf te visualiseren in de originele blauwdruk. Ik dank je voor de healing sessie die we afgelopen vrijdagavond hebben gehad en wens je al het succes dat je verdient. Blijf rocken met je talent❣

Vanessa (47), Malta

Reviews

” Super fijne sessie en energie. In vergelijking met waar ik aan het begin stond met mijn probleem (op schaal van 1-10 was dit een 8), is dit nu echt verbeterd tot een 4/5. Ik ben mezelf meer gaan accepteren en het werd me een stuk helderder waardoor er bepaalde patronen van mij zitten. Dat bepaalde scènes uit mijn jeugd raakvlakken hebben met mijn huidige leven nu, dat had ik nooit gedacht. Zo fijn om dit te weten en te snappen. De sessie heeft een innerlijke transitie aangewakkerd en is nog steeds in volle gang. Ik kan nu altijd terug naar mezelf en zal de persoonlijke audio blijven luisteren, ik ben daardoor een veel liever mens voor mezelf “

Kim (30), Amsterdam

Rapid transformational therapy (RTT®)


Rapid Transformational Therapy® (RTT®) maakt gebruik van het krachtigste potentieel ter wereld: de geest! Deze bekroonde Marisa Peer-methode: RTT® Hypnotherapie wordt wereldwijd steeds meer erkend als een van de meest effectieve behandelmethoden die op dit moment beschikbaar zijn.

RTT combineert het BESTE uit hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie. Het is speciaal ontworpen voor snelle verlichting van emotionele en fysieke pijn/patronen.

RTT helpt je controle krijgen over je eigen geest en gedachtes, wat op zijn beurt je lichaam en gedrag beïnvloedt. Door de neurale paden van de hersenen opnieuw te bedraden, vervangt RTT onze verouderde geloofssystemen en negatieve gedragspatronen.

Zo worden nieuwe positieve overtuigingen gevormd en begint het genezingsproces.

You can’t heal what you don’t feel