Hé, ik ben Wendeline

Als Rapid Transformational Therapy (RTT) Transformatie therapeut, focus ik op de fenomenale kracht van je eigen mind en gaan we op zoek naar jouw belemmerende patronen en innerlijke saboteur. Je kunt namelijk pas echt iets veranderen en in beweging zetten als je de diepgewortelde oorzaak hebt gevonden.

“Wendeline haar stem straalt rust en vertrouwen uit. Na de eerste van twee sessies, voel ik me al los van oude problemen en overtuigingen. Ik voel meer vertrouwen en rust in mezelf. Het innerlijke kind in mij voelt zich geheeld. En daardoor voel ik meer grip op de keuzes die ik maak en op mijn gedachtes”

Als RTT Transformatie therapeut…

…ben ik er voor vrouwen om af te rekenen met zelfsabotage, afwijzing in hun verleden en met negatieve ‘self-talk’ naar een licht leven waar ze de controle terugpakken, hun gedachten de baas worden en zelfverzekerd keuzes gaan maken zodat ze zichzelf eindelijk op nummer-1 zetten. Weer terug komt bij je authentieke zelf.


Na jarenlang in de corporate wereld gewerkt te hebben o.a. in Human Resources (HR), heb ik eind 2019 besloten om het roer compleet om te gooien (met dank aan Rapid Transformational Therapy). Dankbaar ben ik dat ik deze stap heb gezet en dat ik in beweging ben gekomen. Dat ik los heb mogen laten wat mij niet langer dient.


Want ik was er klaar mee. Ik wilde eens en voor altijd de emotionele littekens van vroeger helen. Er ‘wrikte’ iets van binnen. Ik hield mezelf op momenten nog onnodig klein en ik liet te vaak over me heen lopen: ik was (onbewust) bang voor afwijzing. Kortom, ik stond niet volledig in mijn pure kracht en stond mezelf regelmatig in de weg.

Dankbaar ben ik dat ik al zo veel levens van bijzondere (power)vrouwen positief heb weten te veranderen. Het is dan ook mijn missie om nog meer vrouwen te helpen helen naar een licht, vrij en gezond leven. Want de snel veranderende buitenwereld kunnen we niet controleren, wel de binnenwereld. En dan kan die binnenwereld, maar beter een hele fijne liefdevolle plek zijn!


Jeugd

Ik (1971) heb me als klein meisje altijd anders gevoeld. Ik was ‘licht gevoelig’ en ‘voelde’ van alles. Er is veel gebeurd in mijn jeugd waar ik lang last van heb gehad. Gebeurtenissen, afwijzing, angsten en gevoelens die ik vooral alleen heb gedragen. Jarenlang was ik ver verwijderd van wie ik eigenlijk was. Niemand heeft het ooit gemerkt, maar de overlevingsstand stond altijd aan. Ben behoorlijk depressief geweest. Ik moest sterk zijn, veel alleen doen en mezelf groothouden. Mijn onderbewustzijn heeft lang in ‘vecht stand’ gestaan.

Opleiding

In mijn vorige carrière in HR had ik vaak al op een natuurlijke manier mensen om me heen gecoacht. Door mijn sterke intuïtie en hoogsensitiviteit voel ik veel (onuitgesproken) zaken haarfijn aan.

In 2015 heb ik de opleiding EFT Master & Practitioner (Emotional Freedom Techniek, ook wel Tapping) gevolgd.


Sinds 2020 ben ik gecertificeerd RTT Practitioner, RTT Hypnotherapeut & RTT Clinical Hypnotherapist.


Blauwdruk

Toen in 2020 de wereld op slot ging, realiseerde ik me des te meer dat ik op het juiste pad ben. Ik heb een dieper en intuïtief ‘weten’ dat RTT is wat ik moet gaan brengen in de wereld. Ook andere vrouwen helpen helen en transformeren naar een lichter en vrijer leven. Echt weer bij jezelf thuiskomen. In je kracht staan. Los te laten wat je niet meer dient. Alsof mijn tweede blauwdruk nu in gaat…..

RTT certificering – RTT is o.a. goedgekeurd en wordt onderschreven door: General Hypnotherapy Register Complementary and Natural Healthcare Council – International Association of Complementary Therapists – International Institute of Complementary Therapies. RTT is op dit moment erkend als een van de meest effectieve therapieën die beschikbaar zijn vanwege de diepgaande, snelle en blijvende resultaten – het heeft onlangs

8 prestigieuze prijzen gewonnen voor zijn effectiviteit.

Aangesloten bij het CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten

Hier sta ik voor:

Vertrouwen

Vertrouwen ligt voor mij aan de basis om te kunnen (en willen!) transformeren. Vertrouwen op het feit dat wij mensen tot zoveel meer in staat zijn dan we zelf vaak geloven en denken. Vertrouwen dat die kracht al in jou zit. We moeten het alleen weer even zien te vinden. En trust the proces!


Verandering

Veranderen betekent voor mij in beweging komen en groeien. Los laten wat jou en mij niet langer meer dient. Als we stil blijven staan (ook al voel je dat er van binnen ‘iets schuurt’) dan mis je niet alleen ‘the magic’ en een vrijer en gelukkiger leven, maar saboteer je jezelf en kun je zelfs ziek worden.

Verbinding

Verbinding betekent in eerste instantie voor mij de connectie met je ware zelf. Pas dan kun je wezenlijk met een ander verbinden. Maar ook de connectie tussen mind, body & soul. Als jij je weer helemaal liefdevol verbonden voelt met je pure zelf, helemaal goed zoals je bent, dan gaat alles in je leven weer meer stromen. Dan maak je vaker de juiste beslissingen en komen de juiste mensen op je pad. 

“RTT is de meest effectieve therapie die ik heb ervaren. Oude patronen zijn doorbroken, waardoor ik vanuit mijn kracht uitdagingen aan ga, vol overtuiging en zelfvertrouwen”

Maaike (44), Amsterdam

“Wendeline maakt hypnose toegankelijk. Ze schept een omgeving waarin je je veilig voelt en er helemaal in kunt duiken. Er komen inzichten omhoog, dingen vallen op z’n plek en je voelt dat het diepgaand zijn werk doet”

Wendy (51), Zaandam

“Het programma heeft een innerlijke transitie aangewakkerd en is nog steeds in volle gang. Ik kan nu altijd terug naar mezelf en zal de persoonlijke zelfhypnose audio blijven luisteren. Ik ben een veel liever mens voor mezelf”

Kim (38), Hellevoetsluis

Ben jij er klaar voor om echt af te rekenen met afwijzing uit het verleden? Boek een gratis verkenningsgesprek, dan leer je mij persoonlijk kennen en beantwoord ik al je vragen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis (zelf)hypnose Bescherming & Innerlijke kracht

Leave this field blank

Wat je mag verwachten:

Blijf op de hoogte van gratis online empowering events
Kom alles te weten over praktijkcases en hoe je je mind voor je kunt laten werken
En ik beloof je geen spam te sturen!