Meld je aan voor een gratis sessie

We zitten onszelf vaak in de weg; we hebben chronische gezondheidsklachten of last van onze innerlijke saboteur. Denk aan verslavingen, angsten of weinig zelfvertrouwen. Je bent hier alleen niet mee geboren. Hoe zou het zijn als je weer volledig vrij zou zijn. Vrij van beperkende overtuigingen. 

Wil je ook een voorproefje van onder andere transformerende meditaties?

Afspraak inplannen

Leuk, dat je meer te weten wilt komen over de impact van een RTT Hypnotherapie traject. Je kunt geheel vrijblijvend een telefonische afspraak met mij inplannen. Dan vertel ik je meer over de sessies en kun jij al je vragen stellen.

Hiernaast vind je mijn kalender. Klik hier op een dag en tijdstip om met mij een afspraak in te plannen.

Rapid transformational therapy (RTT®)


Rapid Transformational Therapy® (RTT®) maakt gebruik van het krachtigste potentieel ter wereld: de geest! Deze bekroonde Marisa Peer-methode: RTT® Hypnotherapie wordt wereldwijd steeds meer erkend als een van de meest effectieve behandelmethoden die op dit moment beschikbaar zijn.

RTT combineert het BESTE uit hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie. Het is speciaal ontworpen voor snelle verlichting van emotionele en fysieke pijn/patronen.

RTT helpt je controle krijgen over je eigen geest en gedachtes, wat op zijn beurt je lichaam en gedrag beïnvloedt. Door de neurale paden van de hersenen opnieuw te bedraden, vervangt RTT onze verouderde geloofssystemen en negatieve gedragspatronen.

Zo worden nieuwe positieve overtuigingen gevormd en begint het genezingsproces.

You can’t heal what you don’t feel