Meld je aan voor een gratis sessie

We zitten onszelf vaak in de weg; we hebben chronische gezondheidsklachten of last van onze innerlijke saboteur. Denk aan verslavingen, angsten of weinig zelfvertrouwen. Je bent hier alleen niet mee geboren. Hoe zou het zijn als je weer volledig vrij zou zijn. Vrij van beperkende overtuigingen. 

Wil je ook een voorproefje van onder andere transformerende meditaties?

Afspraak inplannen

Als Rapid Transformational Hypnotherapeut focus ik op de fenomenale kracht van je eigen geest en gaan we op zoek naar jouw belemmerende patronen. Je kunt immers pas iets veranderen en in beweging zetten als je de onderliggende oorzaak hebt ontdekt.

Leuk, dat je meer te weten wilt komen over de impact van een RTT Hypnotherapie traject. Je kunt geheel vrijblijvend een telefonische afspraak met mij inplannen. Dan vertel ik je meer over de sessies en kun jij al je vragen stellen.

Hiernaast vind je mijn kalender. Klik hier op een dag en tijdstip om met mij een afspraak in te plannen.

" Super fijne sessie en energie. In vergelijking met waar ik aan het begin stond met mijn probleem (op schaal van 1-10 was dit een 8), is dit nu echt verbeterd tot een 4/5. Ik ben mezelf meer gaan accepteren en het werd me een stuk helderder waardoor er bepaalde patronen van mij zitten. Dat bepaalde scènes uit mijn jeugd raakvlakken hebben met mijn huidige leven nu, dat had ik nooit gedacht. Zo fijn om dit te weten en te snappen. De sessie heeft een innerlijke transitie aangewakkerd en is nog steeds in volle gang. Ik kan nu altijd terug naar mezelf en zal de persoonlijke audio blijven luisteren, ik ben daardoor een veel liever mens voor mezelf "

Kim (30), Amsterdam

” Vandaag mijn tweede sessie bij Wendeline gedaan. Zij maakt hypnose toegankelijk, ze schept een omgeving waarin je je veilig voelt en er helemaal in kunt duiken. Er komen inzichten omhoog, dingen vallen op z’n plek en je voelt dat het diepgaand zijn werk doet. Wendeline heeft daarbij een prettige stem en fijne manier van praten. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en dat ik met en bij haar kan werken aan een gezonde body| mind| spirit. Het grote bijkomende voordeel is, dat het online sessies zijn, geen stress in het verkeer of vertraging van het OV, maar relaxed in je eigen omgeving.”

Wendy (51), Hellevoetsluis

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat het eigenlijk zo simpel is. Wendeline heeft me weer terug in mijn kracht gezet. Ik was altijd nerveus als ik een presentatie moest geven. Onbewust bang voor afwijzing. Dat ik niet goed genoeg was. In de sessie kwam zo duidelijk een gebeurtenis uit mijn verleden naar boven, dat mijn onbewuste ‘ik’ mij telkens ging beschermen voordat ik voor een groep mensen ging staan. Ik weet nu dat dat niet meer hoeft en dat ik anders tegen mezelf moet gaan praten. Het drie weken lang luisteren naar mijn persoonlijke en krachtige audio recording die Wendeline heeft gemaakt heeft me echt weer zelfvertrouwen gegeven. En ik heb me gerealiseerd dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. Want daar begint het mee. Met jezelf”.

Elsemiek (46), Bussum