Reviews

Als Rapid Transformational Hypnotherapeut focus ik op de fenomenale kracht van je eigen geest en gaan we op zoek naar jouw belemmerende patronen. Je kunt immers pas iets veranderen en in beweging zetten als je de onderliggende oorzaak hebt ontdekt.

" Super fijne sessie en energie. In vergelijking met waar ik aan het begin stond met mijn probleem (op schaal van 1-10 was dit een 8), is dit nu echt verbeterd tot een 4/5. Ik ben mezelf meer gaan accepteren en het werd me een stuk helderder waardoor er bepaalde patronen van mij zitten. Dat bepaalde scènes uit mijn jeugd raakvlakken hebben met mijn huidige leven nu, dat had ik nooit gedacht. Zo fijn om dit te weten en te snappen. De sessie heeft een innerlijke transitie aangewakkerd en is nog steeds in volle gang. Ik kan nu altijd terug naar mezelf en zal de persoonlijke audio blijven luisteren, ik ben daardoor een veel liever mens voor mezelf "

Kim (30), Amsterdam

” Vandaag mijn tweede sessie bij Wendeline gedaan. Zij maakt hypnose toegankelijk, ze schept een omgeving waarin je je veilig voelt en er helemaal in kunt duiken. Er komen inzichten omhoog, dingen vallen op z’n plek en je voelt dat het diepgaand zijn werk doet. Wendeline heeft daarbij een prettige stem en fijne manier van praten. Ik ben ontzettend dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en dat ik met en bij haar kan werken aan een gezonde body| mind| spirit. Het grote bijkomende voordeel is, dat het online sessies zijn, geen stress in het verkeer of vertraging van het OV, maar relaxed in je eigen omgeving.”

Wendy (51), Hellevoetsluis

“Ik heb me nooit gerealiseerd dat het eigenlijk zo simpel is. Wendeline heeft me weer terug in mijn kracht gezet. Ik was altijd nerveus als ik een presentatie moest geven. Onbewust bang voor afwijzing. Dat ik niet goed genoeg was. In de sessie kwam zo duidelijk een gebeurtenis uit mijn verleden naar boven, dat mijn onbewuste ‘ik’ mij telkens ging beschermen voordat ik voor een groep mensen ging staan. Ik weet nu dat dat niet meer hoeft en dat ik anders tegen mezelf moet gaan praten. Het drie weken lang luisteren naar mijn persoonlijke en krachtige audio recording die Wendeline heeft gemaakt heeft me echt weer zelfvertrouwen gegeven. En ik heb me gerealiseerd dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. Want daar begint het mee. Met jezelf”.

Elsemiek (46), Bussum

Het resultaat van Wendy:

"Wat een Life-changing Sessie, ook door heldere en diepe voorbespreking. Wendeline heeft een prachtige stem en fijne energie"

Judith (48), Haarlem

"Wendeline haar stem straalt rust en vertrouwen uit. Ik voel me los van oude problemen en overtuigingen. Ik voel meer rust en vertrouwen in mezelf. Het innerlijke kind in mij voelt zich geheeld."

Petra (39), Amersfoort

“RTT is de meest effectieve therapie die ik heb ervaren. Oude patronen zijn doorbroken, waardoor ik vanuit mijn kracht uitdagingen aan ga, vol overtuiging en zelfvertrouwen, in alle positiviteit en vreugde, en dit met een gevoel van rust en harmonie, wat voor mij zo belangrijk is"

Maaike (44), Hilversum

Wil je zelf een review achterlaten, of meer reviews lezen?

"RTT is de meest effectieve therapie die ik heb ervaren. Oude patronen zijn doorbroken, waardoor ik vanuit mijn kracht uitdagingen aan ga, vol overtuiging en zelfvertrouwen"

Maaike (44), Amsterdam

“Wendeline maakt hypnose toegankelijk. Ze schept een omgeving waarin je je veilig voelt en er helemaal in kunt duiken. Er komen inzichten omhoog, dingen vallen op z'n plek en je voelt dat het diepgaand zijn werk doet"

Wendy (51), Zaandam

“Het programma heeft een innerlijke transitie aangewakkerd en is nog steeds in volle gang. Ik kan nu altijd terug naar mezelf en zal de persoonlijke zelfhypnose audio blijven luisteren. Ik ben een veel liever mens voor mezelf"

Kim (38), Hellevoetsluis