Ben jij de connectie met jezelf kwijt en heb je gedrag waar je liever vanaf wilt?

Wil jij op alle gebieden in je leven (werk, liefde, relaties & gezondheid) een positieve transformatie?

Werk met mij samen en kom vrij van

angsten, zelfsabotage & emotionele blokkades

Of direct naar:

het unieke levensveranderende 3 maanden transformatieprogramma:

RewireYou

Via het onderbewustzijn los laten wat jou niet langer dient

Met het volgen van dit persoonlijke 1:1 transformatieprogramma:


Verbind jij je weer met wie jij in de kern bent. Heractiveer en herschrijf de kracht die al in jou zit. Werk samen met je onderbewustzijn om de oorzaak van je geloof, gedrag en emotionele blokkades bij de wortel te vinden en te transformeren. Zodat je eindelijk echt kunt opruimen en helen van het verleden in dit leven. Herprogrammeer je mind met nieuwe positieve overtuigingen en gewoontes. Een bewezen, blijvende en gezonde verandering in je leven.

Na deze 3 maanden ervaar jij al meer controle over je leven, een betere gezondheid, betere relaties, innerlijke vrijheid en rust, balans en zelfvertrouwen en ben jij vrij van onnodige chronische lichamelijke en emotionele pijn.

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd, maar je komt er telkens niet. Je voelt aan alles dat het NU tijd is. Je hebt het gevoel dat je in cirkels blijft hangen en er niet uitkomt. Je hebt gedrag dat je niet wilt. Je zit niet lekker in je hoofd en in je lijf. Je zit jezelf, maar ook je omgeving onnodig in de weg.
Deze bewuste dames gingen jou voor:


Dit persoonlijke 1:1 transformatieprogramma zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te blijven worstelen en je weer liefdevol verbonden wordt met jezelf waardoor:

je zoveel lekkerder in je vel zit en eindelijk je (kind)trauma en (zelf)afwijzing uit het verleden hebt losgelaten en geheeld

je met innerlijke kracht en gemak ongezonde gewoontes (coping mechanismes) zoals (vr)eten, roken, shoppen, achter je kunt laten en je fitter wordt

je de baas wordt over je gedachtes en emoties en je hebt afgerekend met negatieve 'self-talk'

je vage en sluimerende lichamelijke klachten zijn verminderd en verbeterd

je eindelijk samenwerkt met de krachtigste bron die er is: je mind. Zodat alles thuis, in de liefde en je relaties, in je business of je werk en je gezondheid weer gaat stromen!

Het is tijd dat je jezelf eindelijk

op nummer-1 zet

Maak kennis met het Transformatieprogramma: RewireYou

Wat kun je verwachten?
  • Een 1:1 consultatiesessie en intake
  • Een zelfhypnose voorafgaand aan de sessie
  • Twee levens veranderende Rapid Transformational Therapiesessies (1,5 a 2 uur)
  • Twee op maat gemaakte (quantum)zelfhypnoses om overbodige, beperkende overtuigingen opnieuw te bedraden en nieuwe ondersteunende overtuigingen te installeren


  • 1:1 coaching en begeleiding
  • Digitaal contact met mij mogelijk 24/5 van je helende reis
  • 1:1 eindevaluatie coaching
  • Indien gewenst is een derde sessie over hetzelfde probleem gebied, hierbij inbegrepen
  • Emotional Freedom Techniek (EFT) indien wij beiden voelen of dit nog nodig is.Negatieve ervaringen en emoties worden niet alleen in je onderbewustzijn opgeslagen, maar kunnen ook in je lichaam zorgen voor blokkades. Met tapping (Emotional Freedom Techniek) herbalanceren we ook deze vastzittende energetische & emotionele blokkades in je lichaam.
Deze combinatie maakt dit programma uniek: RTT & EFT.
Voor een optimale samenwerking tussen mind, body & spirit.

Investering in dit persoonlijke 3 maanden transformatieprogramma: 399,- euro per maand (of 1.111,- euro eenmalig) excl. btw.


Voel jij aan alles, dat je dit wilt en echt nodig hebt, maar lukt het op het moment financieel niet? Neem dan contact met me op. We kunnen vast samen wat bedenken. Ik help je graag.

Hé ik ben Wendeline

Als RTT Transformatie therapeut (1971) en ervaringsdeskundige help ik jou snel en doeltreffend afrekenen met emotioneel kindtrauma en (zelf)afwijzing uit het verleden, negatieve 'self-talk' en onbewuste negatieve en belemmerende patronen.

Met jarenlang ervaring in de corporate wereld, voornamelijk Human Resources (HR) en als Management Assistente, heb ik eind 2019 het roer compleet omgegooid en een sprong in het diepe gemaakt (met dank aan Rapid Transformational Therapy;-)


Ik ben opgegroeid met vooral een emotioneel onbereikbare vader. Er was vroeger weinig tot geen ruimte voor emoties en een eigen identiteit. "Val maar niet te veel op" of "doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg" zijn zinnen die ik vaak hoorde. Je ziet de emotionele pijn van je ouders, je wilt ze helpen, maar ja kan ze niet helpen... Ik had lang geen idee wie ik nou was. Ik had me altijd gericht op de ander (please-gedrag), ging conflicten uit de weg en wíst ook helemaal niet wat ik dacht, voelde of wilde.

Door meerdere life-events, waaronder het (door een wonder) overleven van de tsunami in 2004, ben ik me bewust geworden van de kracht van onze gedachtes en het effect daarvan op onze mentale en fysieke gezondheid.

Ik ben dankbaar dat ik (hoe spannend het ook was en soms nog steeds is) deze sprong heb gemaakt. Helemaal nu we in deze steeds gekkere wereld leven. En dat ik zelf al een groot gedeelte heb mogen los laten wat mij niet langer dient. Door het zelf volgen van verschillende therapieën en mijn eigen schaduwkanten aan te kijken, kom ik steeds meer tot de kern wie ik in werkelijkheid ben.

Maar ik ben vooral dankbaar dat ik al zo veel bewuste en sensitieve vrouwen heb mogen helpen transformeren naar een gezonder, vrijer en lichter leven met meer verbinding met zichzelf.

Het is dan ook mijn missie om in deze uitdagende tijden nog meer vrouwen in hun kracht te zetten en te helpen helen van het verleden. Het is tijd om de controle terug te pakken. De (optimale) connectie tussen mind, body & spirit is nog nooit zo belangrijk geweest.

Ik heb een dieper weten of 'dingen' kloppen of niet, ben hoogsensitief en heb een groot inlevingsvermogen. Sinds 2020 ben ik RTT Practitioner, RTT Hypnotherapeut & RTT Clinical Hypnotherapist. Ook ben ik sinds 2017 gecertificeerd in Emotional Freedom Techniek (EFT Tapping) (Master & Practitioner). Sinds november 2022 ben ik ook intern opgeleid als Allround Tandartsassistente bij een bio integrale tandarts en focus ik me op mensen die bang zijn om naar de tandarts te gaan.

Online of Real life

De sessies worden gehouden via een Zoom video-oproep vanuit het comfort van je eigen huis. Een online sessie is net zo krachtig als een live sessie, maar zorgt ervoor dat je het huis niet uit hoeft en scheelt jou of mij reistijd. Mocht je voorkeur uitgaan naar een ‘live’ sessie ergens anders dan bij jou thuis (dan is er onder voorbehoud van beschikbaarheid) de mogelijkheid voor een sessie op locatie in Weesp (extra bijdrage).

Stap 1: Het alpha niveau ontdekken

​We gaan in een diepe ontspanning (hypnose/trance) naar de Alpha staat waar je tegelijkertijd volledig bewust blijft van je omgeving. Dit stelt je in staat om diepere niveaus van concentratie en helderheid te ervaren. Je onderbewustzijn is in deze toestand heel ontvankelijk voor suggesties en beïnvloeding.

Stap 2: You can’t heal what you can’t feel

Je onderbewustzijn heeft elk detail en elke herinnering aan je leven opgeslagen. En zal alles doen om jou te beschermen, straffen of aandacht te geven. ​We gaan in deze 'staat van zijn' in gesprek. Je gaat echt begrijpen waar je geloof of blokkade vandaan is gekomen. Ik begeleid je om de oorzaak van je gedrag/probleem te identificeren, te doorvoelen en te begrijpen.

Stap 3: Het patroon onderbreken

Zodra we de belemmerende overtuiging hebben gevonden, word je onmiddellijk bevrijd en zul je de oude overtuigingen loslaten. Met de krachtige en effectieve technieken van RTT zal ik je onderbewustzijn een “update” geven en je mind herprogrammeren met op maat gemaakte positieve commando’s. Dit stimuleert en activeert het gewenste gedrag mentaal en fysiek.

Stap 4: ReWire

Het laatste deel van de sessie bestaat uit een hypnotische transformatie waarvan ik een persoonlijke quantum hypnose maak.

ReWire: herschrijf en installeer nieuwe positieve overtuigingen d.m.v. het 30 dagen lang luisteren naar jouw persoonlijke zelfhypnose. Verbind je weer met wie jij werkelijk in de kern bent.

Hiermee heb je blijvend de 'neurologische snelwegen' van je brein aangepast en nieuwe ondersteunde en krachtige overtuigingen geïnstalleerd.

Heb je nog vragen?

Ik ben bang om trauma opnieuw te beleven

Dat begrijp ik volkomen. Je herbeleeft helemaal niets. Een gebeurtenis kan jou geen pijn doen, alleen de betekenis die je er zelf aan geeft. Ik begeleid jou en zorg ervoor dat jij je op je gemak en vertrouwd voelt zodat jij alles uit de sessies kan halen.

Wat als ik de controle verlies?

Veel mensen vinden het een angstig idee om diep te ontspannen en hierdoor in contact te komen met ‘jezelf ‘ of wel het onderbewuste. Ook zijn mensen angstig om echt bij zichzelf te gaan ‘voelen’. Ze gaan van tevoren al van alles bedenken en hierin beperken ze zichzelf al direct. Ik begeleid je goed in deze techniek en je bent zelf volledig in controle. Ik kan je nooit iets laten doen wat je niet wilt. Mocht je steeds de controle over jezelf en je omgeving willen houden, dan wordt het vrijwel onmogelijk om in een staat van hypnose te komen en dan is deze therapie niet iets voor jou.

Wat is hypnose?

Hypnose is een open gemoedstoestand en veranderende staat van bewustzijn. Het is een natuurlijk fenomeen, vaak beschreven als een diepe staat van ontspanning en concentratie. Je bent dan in contact met je onderbewustzijn. Jouw mind staat dan veel meer open voor suggesties en beïnvloeding. Tijdens hypnose slaap je niet en ben je helemaal zelf in controle. Het is merkwaardig dat iedereen weleens spontaan in een lichte hypnotische staat verkeert. Door volledig op te gaan in het verhaal van een spannend boek of een meeslepende film, heb je soms niet meer door wat er in je omgeving gebeurt. Of je rijdt auto en je realiseert je ineens dat je op de plaats van bestemming bent gekomen.

Hoe weet ik dat dit programma werkt?

RTT-therapie volg je met dien verstande dat het een samenwerkingsproces is en dat de vooruitgang onder andere afhankelijk is van jouw eigen motivatie en deelname. Iedere deelneemster heeft tot nu toe een positieve transformatie doorgemaakt.

Wat is Rapid Transformational Therapy?

RTT is een snelle en effectieve behandelmethode dat o.a. NLP, Hypnose, Cognitieve Gedragstherapie en Neurowetenschap combineert. Het is ontwikkeld door Marisa Peer en heeft al vele prijzen gewonnen. Het wint snel terrein in therapieland door de fantastische en snelle resultaten in minimale sessies. Met RTT doorbreek je diepgewortelde problemen en patronen. Zonder de pijn keer op keer te hoeven herhalen.


Heb ik hier wel genoeg tijd voor?

De RTT sessies zijn tussen de 90 en 120 minuten. De tijd gaat vooral zitten in het dagelijks luisteren naar je persoonlijke zelfhypnose audio (en wat is nou 15 min...?). Ons brein leert door herhaling. Om zo nieuwe neurologische paden aan te leggen. Het is noodzakelijk om hiervoor minimaal 30 dagen naar de audio-opname te luisteren. We veranderen het 'programma' in je onderbewustzijn.

Zonder angst naar de tandarts?

Vul je e-mail adres hieronder in en ontvang 4 gratis tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.