Snelle Transformatie Succes Formule©


Hét 1-op-1 Transformatieprogramma waarmee je binnen 12 weken vol zelfvertrouwen de juiste keuzes maakt en je stevig je eigen grenzen kunt aangeven, zonder ingrijpende emotionele (jeugd)ervaringen opnieuw te hoeven beleven.

“Het is me gelukt om o.a. milder over mijn vader te gaan denken en ben ik als bijkomend verschijnsel (na 1 jaar) ook zo’n 10 kg afgevallen”

“Ik zit zoveel beter in m’n vel! Dankzij de sessies en audio’s van Wendeline voel ik me gelukkiger, zelfverzekerder en positiever dan ooit. Ondanks mijn scepsis eerst, ben ik echt overtuigd van de uitwerking van RTT.”

Welkom!


De Snelle Transformatie Succes Formule© is er speciaal voor ondernemende vrouwen 45+ die er helemaal klaar voor zijn om zich (eindelijk) weer in de kern met zichzelf te verbinden. Zodat je met meer zelfvertrouwen jezelf op nummer-1 zet en alles weer gaat stromen (relaties, werk & gezondheid)

Door dit snelle en effectieve programma te doorlopen, ga je binnen 12 weken tijd, je gedachten & gedrag transformeren en bevrijd je jezelf met een hernieuwde mindset. Zodat je niet meer afhankelijk bent van de mening van anderen.

En dit doe je zonder week in week uit (of zelfs maanden) bij een psycholoog over je problemen te praten, zonder ingrijpende en emotionele(jeugd)ervaringen opnieuw te hoeven beleven, zonder veel van je spaarzame tijd te hoeven gebruiken en zonder telkens allerlei andere ‘therapieën’ te hoeven volgen waarbij je toch niet tot de kern komt….en last but not least: zonder de angst om de controle te verliezen

Ben jij die bewuste ondernemende vrouw …

…die zichzelf wegcijfert en alsmaar bezig is met de goedkeuring van anderen? En wil jij dit patroon, deze ‘programmering’, nu eindelijk voorgoed doorbreken?

…die continue twijfelt over zichzelf en aardig gevonden wil worden? Die niemand wil teleurstellen?

…die de connectie met zichzelf wil herstellen zodat je weer meer energie hebt en minder (dwangmatig) gaat snoepen of drinken?

…waarbij het contact met je collega’s, partner en/of de kinderen verre van soepel loopt, omdat jij jezelf diep van binnen afwijst (en onzeker bent)?

…die vrij wil komen van negatieve en beperkende gedachtes? Waardoor je weer met rust en zelfvertrouwen de juiste keuzes gaat maken? Weer in actie komt?
Het leven is te kort voor zelfsabotage! Stop met jezelf in de weg zitten.


Kom vrij van ingrijpende (emotionele)gebeurtenissen uit je verleden, zodat je met meer vertrouwen, meer energie, meer kracht, jezelf op nummer 1 zet!
Wat als je dit voor elkaar hebt!

Vrijheid

Je onbewuste programmering doorbreken. Eindelijk rust en harmonie door herstelde zelfliefde. Wat voelt het goed om telkens die goedkeuring en afhankelijkheid van anderen te hebben losgelaten.

Zelfvertrouwen

Je voelt je zelfverzekerd en je bent gestopt met jezelf wegcijferen. Je durft jezelf uit te spreken en voor jezelf te kiezen. Je straalt het uit. En hierdoor komen dingen naar je toe. Je komt in beweging. Je pakt je mooie ideeën op! 

Betere gezondheid

Nu je weer in de kern met jezelf verbonden bent, kun je ook makkelijker gezondere keuzes maken (a healthy mind is a healthy body 😉

Je gedachtes de baas 

Je voelt je zo veel sterker nu je weet hoe je je mind voor je kunt laten werken ipv tegen je. Eindelijk werk je samen met de meest genezende & krachtigste bron die er bestaat: je geest. Zodat alles thuis, in de liefde en je relaties, in je business of je werk en je gezondheid weer gaat stromen!

Dit ervaren andere ondernemende vrouwen met De Snelle Transformatie Succes Formule©

Dit ben jij:💫 Je bent er helemaal klaar mee om eindelijk uit die vicieuze cirkel te stappen

💫 Je hebt al van alles geprobeerd, maar je komt er telkens niet

💫 Je hebt een druk leven en je hebt geen zin om veel tijd aan therapie kwijt te zijn. Je wilt gewoon snel resultaat!

💫 Je hebt er genoeg van om altijd maar voor iedereen klaar te staan en overal ‘ja’ op te zeggen

💫 Je wilt de drang naar suikers, wijn en eten onder controle hebben, zonder dwangmatige gedachtes

💫 Die continue twijfels over jezelf? Die zijn al na 1 RTT-sessie verdwenen.Ingrijpende emotionele ervaringen worden niet alleen in je onderbewustzijn opgeslagen, maar kunnen ook in je lichaam zorgen voor blokkades of onverklaarbare gezondheidsklachten. Met tapping (Emotional Freedom Techniek) herbalanceren we ook deze vastzittende energetische & emotionele blokkades in je lichaam.
Deze combinatie maakt dit programma uniek: RTT & EFT.
Voor een optimale samenwerking tussen mind, body & spirit.

Leer mij kennen

Hé ik ben Wendeline

Ik heb nooit geweten wat ik hier in dit leven moest gaan doen. Totdat RTT op het juiste moment op mijn pad kwam. Ik werkte toen al 15 jaar als Management Assistente/HR bij een heel leuk marktonderzoekbureau. Het is nu of nooit dacht ik. Eind 2019 heb ik definitief besloten om het roer compleet om te gooien. Zo heb ik een sprong in het diepe gemaakt en ben ik weer gaan studeren en voor mezelf begonnen (met dank aan Rapid Transformational Therapy 😉 )

 

Nu help ik bewuste ondernemende vrouwen 45+ die het zat zijn hun leven te laten beheersen door innerlijke conflicten en onzekerheden. En die snel de verbinding met zichzelf willen herstellen. Zodat zij op alle gebieden in het leven weer in beweging komen (liefde, relaties, werk en gezondheid) en alles weer gaat stromen.

 

Ingrijpende emotionele gebeurtenissen in onze jeugd, kunnen namelijk een enorme (onbewuste) impact hebben op ons leven van nu. Als kind creëren we overlevingsmechanismes, patronen en overtuigingen die ons in ons volwassen leven niet (meer) dienen. 

 

Zelf ben ik door meerdere life-events, waaronder het overleven van de tsunami, bewust geworden van de kracht van onze gedachtes en het effect daarvan op onze mentale en fysieke gezondheid. 


Verder werk ik vanuit mijn gevoel, intuïtie en levenservaring. En heb ik een dieper weten of ‘dingen’ kloppen of niet. Ik ben hoogsensitief en heb een groot inlevingsvermogen. Sinds 2020 ben ik RTT Practitioner, RTT Hypnotherapeut & RTT Clinical Hypnotherapist. Ook ben ik sinds 2017 gecertificeerd in Emotional Freedom Techniek (EFT Tapping) (Master & Practitioner). 

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en jou weer in je kracht te zetten, zodat je vol zelfvertrouwen en innerlijke rust eindelijk echt voor jezelf gaat kiezen zonder twijfel en afhankelijk te zijn van de mening van anderen.

 

Het leven is te mooi en te kort voor zelfsabotage. 

Liefs Wendeline 

Maak kennis met het persoonlijke en effectieve 1-op-1 programma:
De Snelle Transformatie Succes Formule©

Dit 3 maanden programma is de transformatiemethode waarmee elke bewuste vrouw, moeder of onderneemster in 12 weken tijd echt voor zichzelf gaat kiezen en patronen gaat doorbreken, zonder ingrijpende ervaringen opnieuw te hoeven beleven en zonder veel van je spaarzame tijd te hoeven opslokken.Tijdens de 12 weken van het programma ervaar je naast twee

Rapid Transformational Therapy sessies RTT (mind) ook Emotional Freedom Techniek EFT (body) onder mijn persoonlijke begeleiding. Zo heb je al direct na 1 sessie losgelaten wat jou niet meer dient. Omdat trauma niet alleen in je mind ligt opgeslagen, maar ook in je lichaam, werk ik ook met tapping om te ontladen.

Doordat je met behulp van deze Formule al het langdurige en ‘niet tot de kern komende therapie’ achterwege laat en dat jou niet verder helpt, kun je snel vooruit en snel resultaten boeken.

Je route naar onweerstaanbare transformatie en zelfvertrouwen


De Snelle Transformatie Succes Formule© is opgebouwd uit 4 hoofdelementen die jou stap voor stap leiden naar het bereiken van je doel.


🦋 Verbind je weer in de kern met jezelf 

In een Rapid Transformational Therapy sessie breng ik jou in een lichte trance (hypnose) waarin jij de controle hebt en gaan we in gesprek met jouw onderbewustzijn waar alle antwoorden liggen. Ik begeleid je om direct inzicht te krijgen in waarom je doet wat je doet en waarom je voelt wat je voelt. Ik help je oude, niet dienende programmering, los te laten.


🦋 Transformeer je gedachten en gedrag

Wat RTT zo krachtig en permanent maakt, is dat deze therapie methode zich niet alleen richt op de symptomen, maar zich juist richt op de onderliggende, diepgewortelde oorzaak van de problematiek; de KERN. Ervaar buitengewone krachtige technieken die ervoor zorgen dat de informatie die nodig is om te begrijpen wat er precies met jou aan de hand is, naar de oppervlakte komt. Ook gaan we elke 3 weken via Zoom de voortgang samen bespreken. Indien mogelijk (als je in de buurt woont) kunnen we ook een coachsessie in de natuur doen: wandel coaching.


🦋 Bevrijd jezelf met een hernieuwde mindset

Zodra je de inzichten hebt ontvangen (en begrepen!) kan de diepe en vrijmakende transformatie beginnen. We resetten en her-programmeren dat wat nodig is om je vrij te voelen. Ons brein is 'neuroplastisch', wat betekent dat het zich continue aanpast. Je ontvangt meditatieve zelfhypnoses, inspirerende mindset filmpjes, life hacks en andere ‘tools’ waardoor jij nog sneller gaat helen.


🦋 Ontlaat ongewenste gevoelens en emoties

Niet alleen in je mind liggen traumatische gebeurtenissen opgeslagen, maar ook je lichaam onthoudt alles: zoals Bessel van der Kolk zegt "the body keeps the score".

Laat de energie in je lichaam weer stromen. EFT Snelle mini-acupunctuur-sessie (tapping)voor het ontladen van allerlei ongewenste gevoelens en emoties. Verander hierdoor patronen en overtuigingen in positieve zin.

Binnen 12 weken…

...is er een last van je schouders gevallen en ben je begonnen aan je nieuwe leven met hersteld zelfvertrouwen, meer rust en kom je zonder enige twijfel voor jezelf op, waardoor alles weer gaat stromen en in beweging komt

(relaties, werk en gezondheid)

Dit krijg je tijdens het 12 weken durende Snelle Transformatie Succes Formule

1-op-1 kick-off sessie en intakeformulier doornemen

Tijdens de online kick-off nemen we samen het Intakeformulier door. We bespreken kort ('kort' want jouw onderbewustzijn weet allang wat er aan de hand is 😉 de aandachtsgebieden, blokkades, symptomen, je wensen en het resultaat dat je wilt bereiken. Je ontvangt een boekje met life-hacks en een paar opdrachten die het transformatieproces versnellen en verdiepen. Ook ontvang je een zelfhypnose audio om voor de eerste Rapid Transformationeel Therapy (RTT) sessie naar te luisteren.

2 levensveranderende Rapid Transformational Therapy sessies (RTT-Mind) en Emotioneel Freedom Techniek (EFT-Body)

Ontvang ook op maat gemaakte zelfhypnoses om overbodige, beperkende overtuigingen opnieuw te bedraden en nieuwe ondersteunende overtuigingen te installeren. Dit kan in ‘reallife’ of online vanuit de vertrouwde omgeving van je huis.

Continue persoonlijke begeleiding en driewekelijkse 1-op-1 coachsessies (eventueel 1 natuur-coaching-wandel sessie)

Tijdens jouw 12 weken traject ben ik jouw transformatie mentor die voortdurend naast je staat. Afhankelijk van waar je woont, kan er ook 1 coach sessie wandelend in de natuur plaats vinden. Voel je geïnspireerd en krijg (leuke!) mentale oefeningen. Ik motiveer je en ondersteun je in je journey!

24/7 Onbeperkte toegang tot mij via WhatsApp support

Loop je onverwacht ergens tegenaan? Bepaalde triggers? Wil je even iets tegen mij aan houden tussen de 1-op-1 sessies door? Stuur mij gewoon even een berichtje via WhatsApp. Je kunt doorlopend bij mij terecht met vragen tussendoor. Of direct al je successen delen kan! 


Doorlopende accountability

Ik check doorlopend bij je in om te kijken hoe het met je gaat, en of het bv lukt om dagelijks 15 minuten naar je persoonlijke audio te luisteren. Want de mind houdt niet van wat onbekend is… Ik help je waar nodig over een obstakel heen en zorg dat je verder kunt. Zo blijf je gemotiveerd en gefocust de juiste dingen doen om je doelen te bereiken. 

Jouw resultaat...


Aan het eind van het programma heb je eindelijk afgerekend met ingrijpende emotionele gebeurtenissen uit je verleden. Zo heb je ook negatieve overtuigingen een reset gegeven. Jij zet jezelf vanuit rust en vertrouwen op de eerste plaats en jij gaat zelfs genieten van uit je comfortzone stappen, omdat je weet dat je hierdoor in beweging komt en groeit.  

Met mijn continue begeleiding (en al direct na 1 RTT-sessie resultaat), is dit 12 weken-programma dé levensveranderende transformatie voor elke bewuste, ondernemende vrouw, moeder of dochter die nú haar leven in eigen handen wil nemen.


Mijn garantie...


...Ik ben door de positieve resultaten zo overtuigd van het succes van de Snelle Transformatie Succes Formule©, dat ik garandeer dat jij na deze 12 weken, ingrijpende gebeurtenissen uit je jeugd hebt getransformeerd, waardoor jij niet meer een verkeerd geloof over jezelf hebt. En dat jij je weer in de kern met jezelf verbonden hebt. En dat het zelfs heel goed mogelijk is dat ook bij jou, jouw omgeving aan je ziet, dat er ‘iets van je schouders is gevallen’ en je er anders (beter!) uitziet.


Mocht niets van hierboven het geval zijn, dan ontvang je 75% van je investering terug (ik heb immers wel uren gemaakt 😉)


Je investering:De investering om 3 maanden lang 1-op-1 met mij samen te werken in het Snelle Transformatie Succes Formule© is 2.222 ,- euro of drie termijnen van 777,- euro 

Voor werkgevers of ondernemers is dit bedrag exclusief btw.


Ik wil instappen, hoe doe ik mee?


Je eerste stap is het inplannen van een gratis 1-op-1 Zelfvertrouwen Sessie.

In deze persoonlijke sessie bespreken we samen jouw wensen en doelen, wat jou op dit moment in de weg staat en welke stappen nodig zijn om je doelen te bereiken. We leren elkaar goed kennen, zodat we van beide kanten zeker weten dat we een goede match zijn én dat de Snelle Transformatie Succes Formule© jou precies gaat geven wat je nodig hebt om binnen een paar maanden je doelen te bereiken en je beter te voelen. Zit dat goed, dan nodigen ik je uit om in te stappen in het programma en besluit jij of je van mijn hulp gebruik wil maken.

Deze gratis sessie is dus helemaal vrijblijvend. Wat je daarna ook besluit te doen, met alle waardevolle inzichten die je tijdens de sessie krijgt ben je hoe dan ook beter toegerust om er weer tegen aan te kunnen.

Beperkt aantal plekken in het programma voor exclusieve aandacht

De ruimte om mee te doen aan het programma is beperkt tot maximaal 4 deelneemsters per maand. Zo kan ik onverdeelde aandacht garanderen aan elke deelneemster, zodat je zo snel mogelijk zo goed mogelijke resultaten bereikt.


Snel antwoord op je vragen en twijfels


Ik ben bang om trauma opnieuw te beleven

Dat begrijp ik volkomen. Je herbeleeft helemaal niets. Een gebeurtenis kan jou geen pijn doen, alleen de betekenis die je er zelf aan geeft. Ik begeleid jou en zorg ervoor dat jij je op je gemak en vertrouwd voelt zodat jij alles uit de sessies kan halen.

Wat als ik de controle verlies?

Veel mensen vinden het een angstig idee om diep te ontspannen en hierdoor in contact te komen met ‘jezelf ‘ of wel het onderbewuste. Ook zijn mensen angstig om echt bij zichzelf te gaan ‘voelen’. Ze gaan van tevoren al van alles bedenken en hierin beperken ze zichzelf al direct. Ik begeleid je goed in deze techniek en je bent zelf volledig in controle. Ik kan je nooit iets laten doen wat je niet wilt. Mocht je steeds de controle over jezelf en je omgeving willen houden, dan wordt het vrijwel onmogelijk om in een staat van hypnose te komen en dan is deze therapie niet iets voor jou.

Wat is hypnose?

Hypnose is een open gemoedstoestand en veranderende staat van bewustzijn. Het is een natuurlijk fenomeen, vaak beschreven als een diepe staat van ontspanning en concentratie. Je bent dan in contact met je onderbewustzijn. Jouw mind staat dan veel meer open voor suggesties en beïnvloeding. Tijdens hypnose slaap je niet en ben je helemaal zelf in controle. Het is merkwaardig dat iedereen weleens spontaan in een lichte hypnotische staat verkeert. Door volledig op te gaan in het verhaal van een spannend boek of een meeslepende film, heb je soms niet meer door wat er in je omgeving gebeurt. Of je rijdt auto en je realiseert je ineens dat je op de plaats van bestemming bent gekomen. Je kan in deze staat juist heel goed met 1 ding tegelijk bezig zijn.

Hoe weet ik dat dit programma werkt?

RTT-therapie volg je met dien verstande dat het een samenwerkingsproces is en dat de vooruitgang onder andere afhankelijk is van jouw eigen motivatie en deelname. Iedere deelneemster heeft tot nu toe een positieve transformatie doorgemaakt. Wat je erin stopt haal je er ook uit. Je succes hangt ook af van hoeveel tijd en energie je erin investeert. Vooral het dagelijks luisteren naar je nieuwe verhaal is essentieel.

Wat is Rapid Transformational Therapy?

RTT is een snelle en effectieve behandelmethode dat o.a. NLP, Hypnose, Cognitieve Gedragstherapie en Neurowetenschap combineert. Het is ontwikkeld door Marisa Peer en heeft al vele prijzen gewonnen. Het wint snel terrein in therapieland door de fantastische en snelle resultaten in minimale sessies. Met RTT doorbreek je diepgewortelde problemen en patronen. Zonder de pijn keer op keer te hoeven herhalen.


Heb ik hier wel genoeg tijd voor?

De RTT sessies zijn tussen de 90 en 120 minuten. De tijd gaat vooral zitten in het dagelijks luisteren naar je persoonlijke zelfhypnose audio (en wat is nou 15 min...?). Ons brein leert door herhaling. Om zo nieuwe neurologische paden aan te leggen. Het is noodzakelijk om hiervoor minimaal 30 dagen naar de audio-opname te luisteren. We veranderen het 'programma' in je onderbewustzijn.