Contact

Als RTT Transformatie & Life Coach voor vrouwen (40+) help ik jou vrijkomen van ingrijpende emotionele en/of fysieke (jeugd)ervaringen zodat je eindelijk jezelf op nummer-1 zet en alles (werk, gezondheid en relaties) weer gaat stromen.

Adres

Loes van Marlestraat 15

1382 ML Weesp

Contact formulier

Leave this field blank

Veelgestelde vragen

Wat is (zelf) hypnose?

Hypnose is een open gemoedstoestand. Het is een natuurlijk fenomeen, vaak beschreven als een diepe staat van ontspanning en concentratie. Tijdens een hypnose slaap je niet en ben je helemaal zelf in controle. Het is wél een veranderende staat van bewustzijn, vaak aangeduid als een “trance” of diepe ontspanning. Het is merkwaardig dat iedereen weleens spontaan in een lichte hypnotische staat verkeert. Door volledig op te gaan in het verhaal van een spannend boek of een meeslepende film, heb je soms niet meer door wat er in je omgeving gebeurt. Of je rijdt auto en je realiseert je ineens dat je op de plaats van bestemming bent gekomen.

Hoe kan hypnose klachten verhelpen?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat hypnose een krachtige therapeutische werking bezit. Deze therapie (RTT) dat oa gebruik maakt van hypnose, blijkt een succesvolle behandelmethode, onder meer voor personen die lijden aan voortdurende spanning, burn-out, fobieën en angsten, eetstoornissen, verslavingen, depressie, chronische pijn, huidproblemen en andere psychosomatische klachten. Ook is RTT uitermate geschikt voor het oplossen van allerlei andere blokkades zoals zelfvertrouwen, uitstelgedrag, liefde & relaties etc. Het blijkt dat de dieperliggende oorzaak van angsten, eetstoornissen, verslavingen en dergelijke, te vinden is in het menselijke onderbewustzijn. Vanaf je geboorte ontstonden er denkwijzen en overtuigingen in je onderbewustzijn die voor meer dan 90% je dagelijkse leven bepalen. Helaas zijn niet al de gedachtepatronen in je onderbewuste nog correct. Verkeerde denkpatronen leiden ertoe dat je bijvoorbeeld een irrationele angst bezit voor spreken in het openbaar of dat je steeds naar voedsel grijpt wanneer je je ‘down’ voelt enzovoorts.

Wat is het Alpha niveau?

Hersenactiviteit wordt gemeten in frequenties, ook wel hersengolven. Alfa-golven zijn geassocieerd met ontspanning. Ze nemen vanzelf toe zodra je je ogen sluit. Alfa-golven nemen toe zodra je met de aandacht meer naar binnen keert. Deze golven zijn aanwezig bij dagdromen, fantaseren en visualiseren. Ze zijn ook verbonden met een ontspannen, onthecht bewustzijn met een ontvankelijke geest. Alfagolven worden gezien als de brug tussen het onderbewuste en het bewustzijn. Je onderbewustzijn is in deze toestand heel ontvankelijk voor suggesties en beïnvloeding. Je ‘kritische geest’ is verdwenen en je onderbewustzijn neemt nieuwe ideeën en overtuigingen heel gemakkelijk aan. 90% handel je onbewust en 10% handel je bewust.

Waarom werkt hypnose? En het luisteren naar de persoonlijke hypnose audio?

Hypnose werkt omdat het je in staat stelt rechtstreeks te communiceren met je onderbewustzijn. Het onzichtbare deel van je geest, dat je elk wakker moment bestuurt. Het omzeilen van het bewuste deel van de geest, is wat hypnose zo effectief maakt. Zodra het onderbewuste nieuwere, betere ideeën en overtuigingen accepteert, zullen ze worden uitgevoerd via het lichaam. Ons brein leert door herhaling. Om zo nieuwe neurologische paden aan te leggen. Het is noodzakelijk om hiervoor minimaal 21 dagen naar de audio opname te luisteren. Om blijvende veranderingen aan te brengen in bepaalde (foutieve) denkpatronen en gedragingen, is het noodzakelijk om het ‘programma’ in je onderbewustzijn te veranderen. Hypnose leent zich uitstekend voor dit doel, omdat je onderbewustzijn in hypnotische toestand heel ontvankelijk is voor nieuwe stimuli, ideeën en suggesties.

Wat als ik de controle verlies?

Veel mensen vinden het een angstig idee om diep te ontspannen en hierdoor in contact te komen met ‘jezelf ‘ of wel het onderbewuste. Ook zijn mensen angstig om echt bij zichzelf te gaan ‘voelen’. Ze gaan van tevoren al van alles bedenken en hierin beperken ze zichzelf al direct. Ik begeleid je goed in deze techniek en je bent zelf volledig in controle. Ik kan je nooit iets laten doen wat je niet wilt. Mocht je steeds de controle over jezelf en je omgeving willen houden, dan wordt het vrijwel onmogelijk om in een staat van hypnose te komen en dan is deze therapie niet iets voor jou.

Ik maak mij zorgen over de regressie. Wat als ik enkele moeilijke trauma's uit het verleden ontdek?

Een van de belangrijkste redenen waarom deze therapie zo krachtig is, is omdat het ons in staat stelt terug te gaan naar waar onze blokkades voor het eerst begonnen, en ze te helen en transformeren op dit niveau van de onderliggende oorzaak. Dit geldt voor alles van angst tot huidaandoeningen. We streven ernaar om vastzittende emoties los te laten EN ze tegelijkertijd te verwerken. De meeste mensen voelen zich verlost en lichter na de sessie.

Wat is het verschil tussen hypnose en Rapid Transformational Therapy (RTT)?

Bij traditionele therapie praat je wekelijks, zo niet maandelijks, over je probleem. Met RTT hoef je juist niet telkens over je probleem te blijven praten. Met RTT ga je direct naar de onderliggende oorzaak, in maar 1 tot max 3 sessies. RTT gebruikt verschillende tools om bevrijd te worden van belemmerende overtuigingen en patronen, hypnose is hier een onderdeel van.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Eén sessie levert al uitzonderlijke resultaten op en bevrijdt je van ongewenste gewoonten, lichamelijke klachten en patronen. Afhankelijk van de hulpvraag kan het zijn dat je 1 tot max 3 sessies nodig hebt.


Dit bespreken we van tevoren samen. Om een voorbeeld te geven: angsten & fobieën vaak 1 sessie nodig, depressie 3 sessies, fysieke problemen 2 tot 3 sessies.

Hoe snel ervaar ik resultaat?

Het is zeer zeldzaam om niet direct resultaat te krijgen. Maar bij sommige klanten duurt het langer dan bij andere vanwege de ‘vertraging’. Er zijn drie manieren om te veranderen: onmiddellijk, cumulatief, retroactief. Soms kan het zo zijn dat je langer naar een opname moet luisteren. En klanten die retroactief veranderen (met ‘terugwerkende kracht’), merken vaak niet eens dat ze veranderen (terwijl ze dat wel zijn!), tot een aantal weken of maanden later.

Werkt RTT ook bij kinderen?

RTT is bij kinderen erg doeltreffend, omdat de kinderlijke geest veel minder kritisch is en veel meer openstaat voor beïnvloeding. Kinderen met buikpijn zonder fysische oorzaak, met angsten (bv prikangst), slaapproblemen en andere (onverklaarbare)klachten worden met RTT succesvol behandeld.

Ervaar en activeer jouw gedachtekracht.

Laat je e-mail achter en ontvang deze empowering video.


Leave this field blank

Wat je mag verwachten:

Tijdens en na deze video ga jij voelen en ervaren dat jij je mind (je ego, je geest) kan aansturen zodat je dit in jouw voordeel kunt laten werken.

Kom alles te weten over hoe je je mind voor je kunt laten werken en ontvang info over toekomstige events.
Ik zal je af en toe een e-mail sturen (ik weet niet eens wanneer ik weer iets ga schrijven....) en beloof je geen spam te sturen!