Angst voor de tandarts?

Laat mij je helpen door middel van

Rapid Transformational Therapy

Angst voor de tandarts is één van de meest voorkomende angsten of fobieën.

Angst voor de tandarts komt in veel gevallen door angst voor pijn, controleverlies en pijnlijke/negatieve ervaringen uit het verleden. Denk bijvoorbeeld aan de schooltandarts 🫣 van vroeger. Of misschien heb je onbewust de angst van jouw ouders overgenomen?  

Jouw brein denkt: dit wil ik nooit meer meemaken! 

Het vermijden van de tandarts zorgt voor gezondheidsproblemen. Zoals fysieke klachten, problemen met je mond/tandvlees/gebit, of je hebt last van chronische vermoeidheid.

Jouw mondhygiëne en status van je gebit, weerspiegelt namelijk jouw gezondheid!


Ik kan jou helpen deze angst te overwinnen en om weer vanuit rust en vertrouwen in de tandartsstoel te liggen.

Zo bied ik jou een oplossing om je gebit en daarmee jouw gezondheid te verbeteren. Werk met mij samen en ontdek de kracht van Rapid Transformational Therapy (RTT®) (scroll naar beneden voor meer info over RTT)

Als parttime allround tandartsassistente bij een bio integrale tandarts, begeleid ik al angstige patiënten.

Deze begeleiding aan de stoel, zie ik als een sterke aanwinst om jou nog beter te kunnen helpen.

Klik hieronder voor een vrijblijvende kennismaking

Zo kunnen we samen kijken of we een match zijn

en leg ik je uit hoe we met een kleine groep van maximaal 8 mensen (nu nog online) samen aan de slag gaan:

exclusief online 6 weken programma met o.a. :1 Transformerende LIVE online RTT-sessie + zelfhypnose 

Emotional Freedom Techniek & Coaching

Online kick-off

Bonus: gratis training van Onrust naar Rust (verplicht om van tevoren te volgen)

Bonus: zelfhypnose audio om voor de sessie naar te luisteren

Dit is voor jou:

 • als je de diepgewortelde angst wilt doorbreken en je mind voor je wilt laten werken
 • als je je gezondheid nu eindelijk eens serieus wilt nemen en er voor wilt gaan
 • als je niet wilt dat je kiespijn, tandvleesproblemen of andere problemen verergeren
 • als je al een tijdje niet meer naar de tandarts bent geweest… en je ziet en weet dat je gebit hollend achteruit gaat
 • je hebt wel binnenkort (binnen 1,5 a 2 maanden) een afspraak staan waar je nu al buikpijn, onrust en spanning van krijgt
 • als je weer een stralende lach wilt hebben & meer zelfvertrouwen
 • als je eindelijk weer met rust, vertrouwen en overgave in de tandartsstoel wilt liggen
 • als je hulp wilt hebben om de controle los te laten
 • last but not least: als je bereid bent om elke dag voor minimaal 3 weken naar de zelfhypnose te luisteren (ons brein leert door herhaling)


“Maar ik merk nu wel echt duidelijk verschil met hoe ik mij voel en staande hou voor en na de sessie, dus daar ben ik je al heel dankbaar voor”

Dit is niet voor jou:

 • helaas mogen mensen met epilepsie of de diagnose psychose en schizofrenie geen RTT ondergaan
 • als iemand anders jou heeft opgegeven: je moet het echt zelf willen


Wie is Wendeline?

Na het overleven van de tsunami in 2004 in Sri Lanka was ik (1971) bang en angstig voor de zee. Door juist naar de angst toe te gaan (naar de Hollandse kust), gaf ik mijn (onbewuste)brein een signaal dat het veilig is. Zo ben ik ook gaan wennen aan het geluid van de zee. Er is geen gevaar.

Koppel je hier vervolgens plezier aan, dan denkt jouw brein helemaal: hey! het is okay!


Ik kom uit het bedrijfsleven (o.a. HR) en ik heb eind 2019 besloten om het roer compleet om te gooien. Zo heb ik een sprong in het diepe gemaakt (met dank aan Rapid Transformational Therapy 😉

Naast het helpen van mensen met tandartsangst, help ik ook vrouwen die de connectie met zichzelf kwijt zijn waardoor zij gedrag hebben wat ze liever niet willen. Zodat zij op alle gebieden in het leven (liefde, werk en gezondheid) een positieve transformatie ondergaan. En alles weer gaat stromen. Mocht je hier meer over willen weten: RewireYou.


Door meerdere life-events, waaronder dus het overleven van de tsunami, ben ik me bewust geworden van de kracht van onze gedachtes en het effect daarvan op onze mentale en fysieke gezondheid.

Maar ook hoe ‘kleine en grote’ afwijzingen in je jeugd, of in het verleden, grote effecten kunnen hebben in ons leven van nu.

Ik ben dankbaar dat ik (hoe spannend het ook was en soms nog steeds is) deze sprong heb gemaakt. Helemaal nu we in deze steeds gekkere wereld leven. En dat ik zelf al een groot gedeelte heb mogen los laten wat mij niet langer dient. Door het zelf volgen van verschillende therapieën en mijn eigen schaduwkanten aan te kijken en te voelen, kom ik steeds meer tot de kern wie ik in werkelijkheid ben. Zodat het leven makkelijker en lichter wordt.

Ik heb een dieper weten of ‘dingen’ kloppen of niet, ben hoogsensitief en heb een groot inlevingsvermogen. Sinds 2020 ben ik RTT Practitioner, RTT Hypnotherapeut & RTT Clinical Hypnotherapist. Ook ben ik sinds 2017 gecertificeerd in Emotional Freedom Techniek (EFT Tapping) (Master & Practitioner). Sinds november 2022 ben ik intern opgeleid als Allround Tandartsassistente. Zo assisteer ik o.a. aan de stoel tijdens het plaatsen van implantaten, extracties, wortelkanaalbehandelingen enz.

Oh ja, mijn vader was trouwens vroeger tandarts 😉

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.


RTT certificering – RTT is o.a. goedgekeurd en wordt onderschreven door: General Hypnotherapy Register Complementary and Natural Healthcare Council – International Association of Complementary Therapists – International Institute of Complementary Therapies. RTT is op dit moment erkend als een van de meest effectieve therapieën die beschikbaar zijn vanwege de diepgaande, snelle en blijvende resultaten – het heeft onlangs

8 prestigieuze prijzen gewonnen voor zijn effectiviteit.

Aangesloten bij het CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten

Hier sta ik voor:

Vertrouwen

Vertrouwen ligt voor mij aan de basis om te kunnen (en willen!) transformeren. Vertrouwen op het feit dat wij mensen tot zoveel meer in staat zijn dan we zelf vaak geloven, voelen en denken. Vertrouwen dat die kracht al in jou zit. We moeten het alleen weer even zien te vinden. En trust the proces!


Verandering

Veranderen betekent voor mij in beweging komen en groeien. Los laten wat jou en mij niet langer meer dient. Als we stil blijven staan (ook al voel je dat er van binnen ‘iets schuurt’) dan mis je niet alleen ‘the magic’ en een gezonder, vrijer en gelukkiger leven, maar saboteer je jezelf en kun je zelfs ziek worden.

Verbinding

Verbinding betekent in eerste instantie voor mij de connectie met je ware zelf. Pas dan kun je wezenlijk met een ander verbinden. Maar ook de connectie tussen mind, body & soul. Als jij je weer helemaal liefdevol verbonden voelt met je pure zelf, helemaal goed zoals je bent, dan gaat alles in je leven weer meer stromen. Dan maak je vaker de juiste beslissingen en komen de juiste mensen op je pad. 

Als jij er nu eens echt klaar mee bent, ontdek dan samen met mij de kracht van: Rapid Transformational Therapy (RTT®):

Rapid Transformational Therapy (RTT®) werkt met het meest krachtige en genezende potentieel: onze mind.

RTT® is een therapeutische benadering dat gebruik maakt van krachtige, evidence-based technieken om jou de tools te bieden die jij nodig hebt om positieve verandering teweeg te brengen.


De wortels van RTT® komen uit gebieden van traditionele psychotherapie zoals gestalttherapie, oplossingsgerichte en cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie en mindfulness.

De 1:1 of groepsaanpak helpt jou eventuele negatieve overtuigingen, waarden, gewoontes en emoties te herformuleren – veel daarvan heb je al sinds je kindertijd met je meegedragen.


Vaak zijn deze zo diep in je onderbewustzijn begraven, waardoor je je niet bewust bent van de problemen, trauma of afwijzing uit het verleden, die je vandaag de dag beïnvloeden.


Ik geef jou het potentieel om de manier waarop jij denkt, te veranderen en een einde te maken aan negatieve ‘self talk’ en angsten, zodat jij het leven op een positieve manier kan benaderen en daardoor weer vooruit komt. Het werkt snel en is zeer effectief.


Negatieve ervaringen en emoties worden niet alleen in je onderbewustzijn opgeslagen, maar kunnen ook in je lichaam zorgen voor blokkades. Met tapping (Emotional Freedom Techniek) herbalanceren we ook deze vastzittende energetische & emotionele blokkades in je mind en daardoor ook in je lichaam.
Deze combinatie maakt dit programma uniek: RTT & EFT


Zonder angst naar de tandarts?

Vul je e-mail adres hieronder in en ontvang 4 gratis tips

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.