Kom Vrij van Angst bij de Tandarts

En krijg Resultaten!

Heb jij last van angst bij de tandarts? Je bent niet alleen. Angst voor de tandarts is een veelvoorkomende fobie, vaak veroorzaakt door angst voor pijn, controleverlies of negatieve ervaringen uit het verleden, zoals de beruchte schooltandarts.

Het vermijden van tandartsbezoeken kan echter leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals fysieke klachten, mond- en tandvleesproblemen, en zelfs chronische vermoeidheid.

Maar er is hoop. Laat mij je helpen om deze angst te overwinnen, zodat je weer met rust en vertrouwen in de tandartsstoel kunt liggen. Ik bied een oplossing om niet alleen je gebit te verbeteren, maar ook je algehele gezondheid & je zelfvertrouwen te vergroten.


Wat Ik Bied:

 • Persoonlijke Begeleiding: Samen werken we aan het overwinnen van je tandartsangst.
 • Rapid Transformational Therapy (RTT®): Ontdek de kracht van RTT en leer samenwerken met je mind om je angsten te transformeren.
 • Ondersteunende Community: Word deel van onze besloten Facebookgroep waar je steun vindt en ervaringen kunt delen.
 • Praktische Hulpmiddelen: Krijg toegang tot zelfhypnose, (online) RTT-sessies en hypnose audio-opnames om je angst te verminderen.
 • Mindset & Bewustwording: Leer hoe je van onrust naar rust kunt gaan.

tandartsangstWist jij dat de status van jouw mond en gebit een weerspiegeling is van jouw gezondheid?

Wat is jouw gezondheid jouw waard? Je hoeft niet meer te lijden en stress over je gebit te hebben. Ik vertel je graag meer en kijk er naar uit je te ontmoeten.Dit is voor jou:

 • als je de diepgewortelde angst wilt doorbreken en je mind voor je wilt laten werken
 • als je beseft dat je gezondheid achteruit gaat
 • als je wel gaat naar de tandarts maar met enorme spanning, angst en onrust
 • als je niet wilt dat je kiespijn, tandvleesproblemen of andere problemen verergeren
 • als je met meer rust, zelfvertrouwen en meer ontspanning naar je hoognodige afspraak moet gaan
 • als je er nu echt helemaal klaar mee bent (met de angst)
 • als je hulp wilt hebben om de controle los te laten
 • last but not least: als je bereid bent om elke dag voor minimaal 3 weken naar de zelfhypnose te luisteren (ons brein leert door herhaling)


"Maar ik merk nu wel echt duidelijk verschil met hoe ik mij voel en staande hou voor en na de sessie, dus daar ben ik je al heel dankbaar voor"

Dit programma is niet voor jou:

 • helaas mogen mensen met epilepsie of de diagnose psychose en schizofrenie geen RTT ondergaan
 • als iemand anders jou heeft opgegeven: je moet het echt zelf willen
 • en als je nu al zegt dat hypnose niet bij jou werkt


Wie is Wendeline?

Na het overleven van de tsunami in 2004 in Sri Lanka was ik (1971) bang en angstig voor de zee. Door juist naar de angst toe te gaan (naar de Hollandse kust), gaf ik mijn (onbewuste)brein een signaal dat het veilig is. Zo ben ik ook gaan wennen aan het geluid van de zee. Er is geen gevaar.

Koppel je hier vervolgens plezier aan, dan denkt jouw brein helemaal: hey! het is okay!


Ik kom uit het bedrijfsleven (o.a. HR) en ik heb eind 2019 besloten om het roer compleet om te gooien. Zo heb ik een sprong in het diepe gemaakt (met dank aan Rapid Transformational Therapy 😉

Naast het helpen van mensen met tandartsangst, help ik ook vrouwen die de connectie met zichzelf kwijt zijn waardoor zij gedrag hebben wat ze liever niet willen. Zodat zij op alle gebieden in het leven (liefde, relaties, werk en gezondheid) een positieve transformatie ondergaan. En alles weer gaat stromen. Mocht je hier meer over willen weten: RewireYou.


Door meerdere life-events, waaronder dus het overleven van de tsunami, ben ik me bewust geworden van de kracht van onze gedachtes en het effect daarvan op onze mentale en fysieke gezondheid.

Maar ook hoe 'kleine en grote' afwijzingen in je jeugd, of in het verleden, grote impact kunnen hebben in ons leven van nu. Veel angsten in je volwassen leven komen door vervelende ervaringen in je jeugd.


Ik heb een dieper weten of 'dingen' kloppen of niet, ben hoogsensitief, heb een groot inlevingsvermogen en ben vooral ervaringsdeskundige. Sinds 2020 ben ik RTT Practitioner, RTT Hypnotherapeut & RTT Clinical Hypnotherapist. Ook ben ik sinds 2017 gecertificeerd in Emotional Freedom Techniek (EFT Tapping) (Master & Practitioner). Sinds november 2022 ben ik intern opgeleid als Allround Tandartsassistente bij holistische en integrale tandarts: IDC Tandartsen. Zo assisteer ik o.a. aan de stoel tijdens het plaatsen van implantaten, extracties, wortelkanaalbehandelingen enz. En zorg ik ervoor dat angstige patiënten zich meer kunnen ontspannen en opgelucht weer naar buiten lopen.

Oh ja, mijn vader was trouwens vroeger tandarts 😉. Wat jammer dat ik hem dit niet meer kan vertellen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.


RTT certificering – RTT is o.a. goedgekeurd en wordt onderschreven door: General Hypnotherapy Register Complementary and Natural Healthcare Council – International Association of Complementary Therapists – International Institute of Complementary Therapies. RTT is op dit moment erkend als een van de meest effectieve therapieën die beschikbaar zijn vanwege de diepgaande, snelle en blijvende resultaten – het heeft onlangs

8 prestigieuze prijzen gewonnen voor zijn effectiviteit.

Aangesloten bij het CAT – Collectief Alternatieve Therapeuten

Als jij er nu eens echt klaar mee bent, ontdek dan samen met mij de kracht van: Rapid Transformational Therapy (RTT®):

Rapid Transformational Therapy (RTT®) werkt met het meest krachtige en genezende potentieel: onze mind.

RTT® is een therapeutische benadering dat gebruik maakt van krachtige, evidence-based technieken om jou de tools te bieden die jij nodig hebt om positieve verandering teweeg te brengen.


De wortels van RTT® komen uit gebieden van traditionele psychotherapie zoals gestalttherapie, oplossingsgerichte en cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie, mindfulness en neurowetenschap

De 1:1 of groepsaanpak helpt jou eventuele negatieve overtuigingen, waarden, gewoontes en emoties te herformuleren – veel daarvan heb je al sinds je kindertijd met je meegedragen.


Vaak zijn deze zo diep in je onderbewustzijn begraven, waardoor je je niet bewust bent van de problemen, trauma of afwijzing uit het verleden, die je vandaag de dag beïnvloeden.


Ik geef jou het potentieel om de manier waarop jij denkt, te veranderen en een einde te maken aan negatieve ‘self talk’ en angsten, zodat jij het leven op een positieve manier kan benaderen en daardoor weer vooruit komt. Het werkt snel en is zeer effectief.