Wendeline - Original-Logo

Alsjeblieft,

ervaar en activeer jouw gedachtekracht

Zodat je dit in jouw voordeel kunt gaan gebruiken vanaf NU

Laat jij je gedachtes de baas zijn of ben jij de baas over je gedachtes?


Deze korte video laat jou voelen en ervaren dat jij je mind (je geest, je ego) kan aansturen tot betere en sterkere keuzes.


Voel je direct empowert en geïnspireerd.


Het lijkt simpel. En dat is het ook!

Alles begint met bewustwording van hoe je tegen jezelf praat.

Het is tijd om vanaf nu zelf aan het roer te staan van je leven en dat begint bij liefdevol, helder en direct (tegen jezelf) praten.


Maar voordat je de video gaat bekijken nog even dit.

Als je straks de oefening gaat doen in de video, dan doe je dat bewust. Daar moet je echt over nadenken. We doen maar 5% bewust.

Anders kost het ons te veel energie.

Hoe zit het dan met de rest van ons brein, ons onderbewustzijn, dat ons voor 95% automatisch aanstuurt? En hoe komt het dat we onszelf zo vaak in de weg zitten?

Om gewoontes en gedrag te veranderen dien je dit via je onderbewustzijn te doen.

Je onderbewustzijn

Je onderbewustzijn zorgt ervoor dat je emotioneel en fysiek ongemakkelijk voelt

wanneer je iets nieuws of anders wilt doen

of om een ​​van je gevestigde gedragspatronen te veranderen.

Je onderbewustzijn is als een grote geheugenbank. De capaciteit ervan is vrijwel onbeperkt. Het bewaart permanent alle (negatieve)ervaringen die je hebt meegemaakt.

Je kan je onbewust geneigd voelen om je terug te trekken naar je comfortzone elke keer dat je iets nieuws probeert. Zelfs het nadenken over iets anders doen dan wat je gewend bent, kan je gespannen en ongemakkelijk doen voelen.

Om te groeien of angsten achter je te laten, om uit je comfortzone te komen, moet je de eerste paar keer ongemak ervaren terwijl je nieuwe dingen doet.

(Een gedeelte uit deze tekst is een vertaling van: Understanding Your Subconscious Mind van Brian Tracey
Marisa Peer’s ‘rules of the mind’

Marisa Peer (ontwikkelaar van Rapid Transformational Therapy) legt uit dat de belangrijkste taak van je geest is om je zo lang mogelijk in leven te houden.

Om dat te doen, zal je onderbewuste geest je altijd aanzetten om je weg te leiden van pijn en te leiden naar genot en plezier.

De onderbewuste geest wordt sterk beïnvloed door de woorden die je zegt en de plaatjes die je visualiseert.

En om dezelfde reden houdt je geest van wat bekend en vertrouwd is en vermijdt zaken die onbekend zijn.


Hypnose en het onderbewustzijn

Nog een allerlaatste stukje tekst om te lezen, voordat je met de video aan de slag gaat.

Hypnotherapie maakt gebruik van het onderbewustzijn, vaak om diepgewortelde trauma’s uit de kindertijd of gebeurtenissen uit het verleden naar boven te halen die gevoelens van negativiteit en beperkende overtuigingen hebben achtergelaten. Deze liggen diep in het onderbewustzijn, als het ware op een biologische harde schijf, een database met alles over je leven.

Je bewuste geest weet bijvoorbeeld dat je moet stoppen met die ongezonde gewoonte, of vaker moet trainen, maar deze bewuste wilskracht kan je slechts tot een bepaald punt krijgen.

Je onderbewustzijn moet opnieuw worden geprogrammeerd om je doelen te kunnen bereiken, omdat je onderbewuste overtuigingen je bewuste inspanningen kunnen saboteren.

Ben je klaar om bewust je gedachtekracht te ervaren?

Mijn naam is Wendeline, aangenaam.

Als Rapid Transformational Therapy (RTT) Transformatie coach & therapeut, focus ik op de fenomenale kracht van je eigen mind en kom je vrij van ingrijpende emotionele en/of fysieke (jeugd)ervaringen.

Rapid Transformational Therapy (RTT) helpt je om de doelen in je leven te bereiken door de unieke techniek die wordt gebruikt voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn. Op basis van de wetenschap op het gebied van neuroplasticiteit combineert RTT de meest relevante principes van hypnotherapie, psychotherapie, NLP en cognitieve gedragstherapie.

Je kunt namelijk pas echt iets veranderen en in beweging zetten als je de diepgewortelde overtuiging & oorzaak hebt gevonden. En je die vooral met volwassen ogen hebt begrepen. Zonder ingrijpende gebeurtenissen opnieuw te hoeven beleven.

Stop met jezelf in de weg zitten, jezelf klein houden, jezelf (te) afhankelijk op te stellen en telkens met de mening van anderen bezig te zijn.

Kom in je kracht en haal je doelen. Het leven is te bijzonder en te kort voor zelfsabotage.