Wendeline - Original-Logo

GRATIS MASTERCLASS

Reken af met negatieve ‘self-talk’ en word je gedachten de baas


Meld je aan en ervaar hoe je je mind voor je kunt laten werken ipv tegen je!


Maar ook:

➺ Ervaar een hypnotische meditatie om even heerlijk te ontspannen en af te rekenen met negatieve self-talk

➺ Leer de ‘5 wetten van je mind’ om rust en succes te krijgen in je dagelijks leven

➺ Ervaar de kracht van jouw gedachten

➺ Leer (zelf)hypnose om je onderbewustzijn positief te beïnvloeden

Naam:

Email:

Ben jij klaar om je gedachten de baas te worden?

Dat zou fantastisch zijn! Maar vanzelfsprekend is dat niet, weet ik uit ervaring. Toch is het mij gelukt om steeds bewuster mijn gedachtes op te merken. Waardoor ik rustiger, sterker (en gelukkiger!) in het leven sta. Met meer echte verbinding, maar met vooral meer verbinding en waardering voor mijzelf.

➺ Wil jij ook weten hoe? En hoe je je mind voor je kunt laten werken?

Dit zeggen deze bewuste vrouwen die al een masterclass of RTT sessie bij mij hebben ervaren:


Volg zeker deze gratis masterclass als je je hierin herkent...


als je (net zoals ik was) helemaal klaar bent met jezelf onnodig klein houden en in de weg zitten

➺ als je behoefte hebt aan direct meer rust en balans

➺ als je hulp wilt hebben om uit een neerwaartse (en negatieve) spiraal te komen

➺ als je direct uit je hoofd wilt komen voor meer ontspanning

➺ als je een dieper weten hebt dat jij de enige bent die kan veranderen hoe je je voelt (alleen is het fijn dat je daar nu tools en inzichten voor krijgt)

Dit is een replay uit 2022. De investeringskosten die aan het einde voorbij komen voor het 3 maanden transformatietraject RewireYou, zijn niet meer van toepassing (deze zijn nu lager!)


Hé, mijn naam is Wendeline

Als RTT Transformatie therapeut help ik jou snel en doeltreffend afrekenen met afwijzing uit het verleden, negatieve 'self-talk' en copingmechanismes zoals please gedrag, jezelf wegcijferen, onrust en angsten of te veel eten, snoepen, shoppen of 'wijnen'.

Na jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt te hebben o.a. in Human Resources (HR), heb ik eind 2019 besloten om het roer compleet om te gooien (met dank aan Rapid Transformational Therapy)

Om jou zo goed mogelijk te helpen helen van het verleden ben ik (naast mijn eigen levenservaringen) gecertificeerd RTT Practitioner, RTT Hypnotherapeut & RTT Clinical Hypnotherapist. Ook ben ik gecertificeerd in Emotional Freedom Techniek (EFT Tapping) (Master & Practitioner).

Dankbaar ben ik dat ik deze stap heb gezet en dat ik in beweging ben gekomen. Dat ik los heb mogen laten wat mij niet langer dient. We worden op het moment enorm uitgedaagd in het leven. Hoe sterk is het, om dan vanuit je eigen kracht en verbinding met jezelf, met alles wat nog komen gaat, te kunnen dealen. Los van oude belemmeringen en negatieve patronen. Ook ben ik dankbaar dat ik al zo veel levens van bijzondere en sensitieve vrouwen positief heb weten te veranderen. Het is dan ook mijn missie om in deze snel veranderende wereld, nog meer vrouwen te helpen helen naar een licht, vrij en gezond leven.

X Wendeline

Reken af met negatieve ‘self-talk’ en wordt je gedachten de baas

En? Klaar voor verandering?

Start meteen met deze gratis Masterclass boordevol alles veranderende inzichten en geef jezelf en je lichaam de rust en aandacht dat het verdient.
Leer hoe je je mind voor je kunt laten werken in plaats van tegen je.