Verbind je weer liefdevol met jezelf door vrij te komen van zelfsabotage zoals angsten, uitstelgedrag of een gebrek aan zelfvertrouwen.

Het unieke levensveranderende 3 maanden transformatieprogramma:

RewireYou

Laat los wat jou niet langer dient: je belemmerende (onbewuste) overtuigingen, angsten & onrust, onverwerkte en opgekropte emoties, vage en sluimerende gezondheidsklachten en onzekerheden (onbewuste angst voor afwijzing)

Resoneert dit? Ga er dan voor en werk 1:1 met mij samen:


Met het volgen van dit transformatieprogramma verbind jij je weer met je authentieke zelf. Heractiveer en herschrijf de kracht die al in jou zit. Werk samen met je onderbewustzijn om de oorzaak van je blokkades bij de wortel te vinden en te transformeren. Zodat je eindelijk echt kunt opruimen en helen van het verleden in dit leven. Herprogrammeer je mind met nieuwe positieve overtuigingen. Een bewezen, blijvende verandering in je leven.

Na deze 3 maanden (en al direct na de 1ste RTT-sessie) ervaar jij al meer innerlijke rust, balans en zelfvertrouwen zodat je weer echt in beweging komt en de juiste (gezonde)keuzes gaat maken. Je hebt jezelf letterlijk een lichamelijke en mentale reset gegeven.

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd, maar je komt er telkens niet. Je voelt aan alles dat het NU tijd is. Je hebt het gevoel dat je in cirkels blijft hangen. Je zit jezelf, maar ook je omgeving, onnodig in de weg. Je bent uit balans, hebt sluimerende gezondheidsklachten, je piekert en hebt last van negatieve ‘self talk’.
Deze bewuste toppers gingen jou voor:


Dit 1:1 transformatieprogramma, dat een unieke en krachtige combinatie is van Rapid Transformational Therapy en Emotional Freedom Techniek (EFT), zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te blijven worstelen en je weer liefdevol verbonden wordt met jezelf en:

je eindelijk je trauma en (zelf)afwijzing uit het verleden hebt losgelaten en geheeld

je zelfvertrouwen is hersteld en je de juiste keuzes maakt

je de baas bent over je gedachtes en emoties en je hebt afgerekend met negatieve ‘self-talk’

je vage en sluimerende lichamelijke klachten zijn verminderd en verbeterd

je eindelijk samenwerkt met de krachtigste bron die er is: je mind. Zodat alles thuis, in je relaties, in je business of je werk, je projecten, weer gaat stromen!

Het is tijd dat je jezelf eindelijk

op nummer-1 zet

Maak kennis met het Transformatieprogramma: RewireYou

Wat kun je verwachten?
 • Een 1:1 sessie 30 minuten en intake
 • Een zelfhypnose voorafgaand aan de sessie
 • Twee levens veranderende Rapid Transformational Therapiesessies (2 uur)
 • Twee op maat gemaakte zelfhypnoses om overbodige, beperkende overtuigingen opnieuw te bedraden en nieuwe ondersteunende overtuigingen te installeren


 • 1:1 coaching en begeleiding
 • Emotional Freedom Technique sessie
 • Digitaal contact met mij mogelijk 24/5 van je helende reis
 • 1:1 eindevaluatie coaching
 • Indien gewenst is een derde sessie hierbij inbegrepenNegatieve ervaringen en emoties worden niet alleen in je onderbewustzijn opgeslagen, maar zorgen ook in je lichaam voor blokkades. Met tapping (Emotional Freedom Techniek) herbalanceren we ook deze vastzittende energetische & emotionele blokkades in je lichaam.
Deze combinatie maakt dit programma uniek: RTT & EFT.
Voor een optimale samenwerking tussen mind, body & spirit.

Investering in dit 3 maanden transformatieprogramma: 497,- euro per maand (of 1.295,- euro eenmalig = 196,- korting)

Ben je ondernemer of wordt het traject door je werkgever vergoed, dan zijn de bedragen exclusief btw.


Voel jij aan alles, dat je dit wilt en echt nodig hebt, maar lukt het op het moment financieel niet? Neem dan contact met me op. Wie weet kunnen we samen wat bedenken. Ik help je graag.


Wil jij eerst ervaren of RTT iets voor jou is? Scrol dan verder

Hé ik ben Wendeline

Als RTT Transformatie therapeut (1971) help ik jou snel en doeltreffend afrekenen met kindtrauma en (zelf)afwijzing uit het verleden, negatieve ‘self-talk’ en onbewuste negatieve en belemmerende patronen.

Met jarenlang ervaring in de corporate wereld, voornamelijk Human Resources (HR) en Management Assistentie, heb ik eind 2019 het roer compleet omgegooid (met dank aan RTT 😉


Naast mijn eigen levenservaringen (oa kindtrauma en life-events zoals het overleven van de tsunami in 2004 waardoor ik de kracht van mijn gedachten heb ontdekt) ben ik gecertificeerd, RTT Practitioner, RTT Hypnotherapeut & RTT Clinical Hypnotherapist. Ook ben ik sinds 2017 gecertificeerd in Emotional Freedom Techniek (EFT Tapping) (Master & Practitioner).

Dankbaar ben ik dat ik deze stap heb gezet. Helemaal nu we in deze steeds gekkere wereld leven. En dat ik al een heel groot gedeelte heb mogen los laten wat mij niet langer dient. Dat ik mijn eigen schaduwkanten heb mogen aankijken om zo steeds meer tot de kern te komen wie ik in werkelijkheid ben. Maar vooral ben ik dankbaar dat ik al zo veel bewuste en sensitieve vrouwen heb mogen helpen transformeren naar een fijner en lichter leven met meer verbinding met zichzelf.

Het is dan ook mijn missie om in deze onzekere tijden nog meer vrouwen in hun kracht te zetten, te helpen helen naar een licht en vrij leven. Het is tijd om de controle terug te pakken. De (optimale) connectie tussen mind, body & spirit is nog nooit zo belangrijk geweest.

Wil je vast alleen kennismaken met RTT?

Dan is 1 krachtige RTT-sessie (+ transformerende persoonlijke zelfhypnose) ook mogelijk.

Direct naar de oorzaak van jouw klachten, blokkades, gedrag en gevoel.

 • Een gratis verkenningssessie om te kijken of RTT iets voor je is en wat je zou willen veranderen
 • Een zelfhypnose voorafgaand aan de RTT-sessie
 • Een levensveranderende online Rapid Transformational Therapy-sessie (2 uur)
 • Een gepersonaliseerde zelfhypnose audio (met jouw nieuwe verhaal om je mind positief te bedraden en herprogrammeren)
 • Indien gewenst, digitaal contact 24/5 en na 6 weken een eindevaluatie

Dit is perfect voor jou als je nieuwsgierig bent naar de krachtige werking van RTT, maar ook een snelle reset wilt hebben en je weet dat ‘iets’ je saboteert. Je wilt snel resultaat en je weer liefdevol met jezelf verbinden. En je bent gemotiveerd om minimaal 30 dagen naar de op maat gemaakte zelfhypnose te luisteren.


Investering: 395,- euro – ben je ondernemer of wordt dit door je werkgever vergoed, dan is dit bedrag exclusief btw

Online of Real life

De sessies worden gehouden via een Zoom video-oproep vanuit het comfort van je eigen huis. Een sessie via een video-oproep is net zo krachtig als een live sessie, maar zorgt dat je het huis niet uit hoeft en scheelt jou of mij reistijd. Mocht je voorkeur uitgaan naar een ‘live’ sessie ergens anders dan bij jou thuis (dan is er onder voorbehoud van beschikbaarheid) de mogelijkheid voor een sessie op locatie in Weesp (extra bijdrage).

Stap 1: Het alfaniveau ontdekken

We gaan in een diepe ontspanning (hypnose/trance) naar de Alpha staat waar je tegelijkertijd volledig bewust blijft van je omgeving. Dit stelt je in staat om diepere niveaus van concentratie en helderheid te ervaren. Je onderbewustzijn is in deze toestand heel ontvankelijk voor suggesties en beïnvloeding.

Stap 2: You can’t heal what you can’t feel

Je onderbewustzijn heeft elk detail en elke herinnering aan je leven opgeslagen. En zal alles doen om jou te beschermen. We gaan in deze ‘staat van zijn’ in gesprek. Je gaat echt begrijpen waar je blokkade vandaan is gekomen. Ik begeleid je om de oorzaak van je gedrag/probleem te identificeren, te doorvoelen en te begrijpen.

Stap 3: Het patroon onderbreken

Zodra we de belemmerende overtuiging hebben gevonden, word je onmiddellijk bevrijd en zul je de oude overtuigingen loslaten. Met de krachtige en effectieve technieken van RTT zal ik je onderbewustzijn een “update” geven en je hersenen herprogrammeren met op maat gemaakte positieve commando’s. Dit stimuleert en activeert het gewenste gedrag mentaal en fysiek.

Stap 4: ReWire

Het laatste deel van de sessie bestaat uit een hypnotische transformatie waarvan ik een persoonlijke audio-opname maak.

Re-wire: nieuwe positieve overtuigingen worden geïnstalleerd d.m.v. het 30 dagen lang luisteren naar jouw persoonlijke zelfhypnose. Re-connect met wie jij werkelijk in de kern bent.

Hiermee heb je blijvend de ‘neurologische snelwegen’ van je brein aangepast en nieuwe ondersteunde en krachtige overtuigingen geïnstalleerd.

“A Healthy Mind is a Healthy Body”


60% bevrijding en inzichten komt uit de sessie & 40% is het resultaat van de her-codering van het brein (30 dagen luisteren naar de audio-opname). Er is een volle 100% toewijding nodig voor een ‘doorbraak’.

Heb je nog vragen?

Ik ben bang om trauma opnieuw te beleven

Dat begrijp ik volkomen. Je herbeleeft helemaal niets. Een gebeurtenis kan jou geen pijn doen, alleen de betekenis die je er zelf aan geeft. Ik begeleid jou en zorg ervoor dat jij je op je gemak en vertrouwd voelt zodat jij alles uit de sessies kan halen.

Wat als ik de controle verlies?

Veel mensen vinden het een angstig idee om diep te ontspannen en hierdoor in contact te komen met ‘jezelf ‘ of wel het onderbewuste. Ook zijn mensen angstig om echt bij zichzelf te gaan ‘voelen’. Ze gaan van tevoren al van alles bedenken en hierin beperken ze zichzelf al direct. Ik begeleid je goed in deze techniek en je bent zelf volledig in controle. Ik kan je nooit iets laten doen wat je niet wilt. Mocht je steeds de controle over jezelf en je omgeving willen houden, dan wordt het vrijwel onmogelijk om in een staat van hypnose te komen en dan is deze therapie niet iets voor jou.

Wat is hypnose?

Hypnose is een open gemoedstoestand en veranderende staat van bewustzijn. Het is een natuurlijk fenomeen, vaak beschreven als een diepe staat van ontspanning en concentratie. Je bent dan in contact met je onderbewustzijn. Jouw mind staat dan veel meer open voor suggesties en beïnvloeding. Tijdens hypnose slaap je niet en ben je helemaal zelf in controle. Het is merkwaardig dat iedereen weleens spontaan in een lichte hypnotische staat verkeert. Door volledig op te gaan in het verhaal van een spannend boek of een meeslepende film, heb je soms niet meer door wat er in je omgeving gebeurt. Of je rijdt auto en je realiseert je ineens dat je op de plaats van bestemming bent gekomen.

Hoe weet ik dat dit programma werkt?

RTT-therapie volg je met dien verstande dat het een samenwerkingsproces is en dat de vooruitgang onder andere afhankelijk is van jouw eigen motivatie en deelname. Iedere deelneemster heeft tot nu toe een positieve transformatie doorgemaakt.

Wat is Rapid Transformational Therapy?

RTT is een snelle en effectieve behandelmethode dat NLP, Hypnose, Cognitieve Gedragstherapie en Neurowetenschap combineert. Het is ontwikkeld door Marisa Peer en heeft al vele prijzen gewonnen. Het wint snel terrein in therapieland door de fantastische en snelle resultaten in minimale sessies. Met RTT doorbreek je diepgewortelde problemen en patronen. Zonder de pijn keer op keer te hoeven herhalen.


Heb ik hier wel genoeg tijd voor?

De RTT sessies zijn tussen de 90 en 120 minuten. De tijd gaat vooral zitten in het dagelijks luisteren naar je persoonlijke zelfhypnose audio (en wat is nou 15 min…?). Ons brein leert door herhaling. Om zo nieuwe neurologische paden aan te leggen. Het is noodzakelijk om hiervoor minimaal 30 dagen naar de audio-opname te luisteren. We veranderen het ‘programma’ in je onderbewustzijn.